Revelionul cu Dan Negru nu se mai face. Insa, de ce?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Revelionul cu Dan Negru nu se mai face. Insa, de ce? Nu credeam ca o sa fie vreodata nevoie sa scriem aceste cuvinte. Adica…cine s-ar fi putut astepta vreodata ca Dan Negru sa renunte la Revelioane? Doar vorbim de una din productiile care ii aduc un capital de imagine extraordinar de atata amar de vreme. Insa, iata ca lucrurile vor fi diferite de data aceasta, din pacate pentru noi. Insa de ce? De unde pana unde? Haideti s aaflam si noi detalii din randurile urmatoare. Sa incepem.

bookzone.ro

Dan Negru si Revelionul erau sinonime

Revelionul cu Dan Negru nu se mai face
Revelionul cu Dan Negru nu se mai face

De peste 2 decenii, Dan Negru este prezent in peisajul media din Romania. Are la activ zeci si zeci de proiecte. Daca ar fi sa scriem acum un articol in care doar am enumera toate proiectele pe care dansul le-a prezentat de-a lungul timpului, ne-ar iesi unul destul de lung, fara doar si poate. Vorbim de Te Pui cu Blondele, Ciao Darwin, Academia Vedetelor si asa mai departe. Insa, dintre toate acestea, parca una singura s-a ridicat intotdeauna mai sus fata de celelalte si a ramas intiparita in mintea noastra, a celor ce formeaza publicul telespectator.

Este vorba, desigur, despre Revelionul cu Dan Negru. De foarte mult timp, acesta a fost o certitudine. Stiai ca vine Revelionul si puteai sa dai pe Antena 1, sa-l vezi pe Dan Negru cu mastile si cu vedetele de rigoare. Asta, desigur, daca nu reuseai sa gasesti in prealabil vreo cabana de Revelion. Sau daca te certai cu prietenii pe ultima suta de metri si decideai ca mai bine stai acasa la TV. Una peste alta, toti stiam ca in Noaptea dintre Ani, Negru trebuie sa fie prezent pe ecranele noastre.

bookzone.ro

Revelioanele cu Dan Negru, subiect de meme-uri pe Internet

Pe net e greu sa devii, dar si sa ramai relevant. Mai ales daca nu iti desfasori activitatea aici. De exemplu, un influencer, care face continut pentru retelele sociale, normal ca o sa fie cunoscut pe net. Insa un prezentator ca Dan Negru, de exemplu, nu prea ar avea de ce sa fie popular in randul internautilor. Pentru ca nu este lumea lui. In schimb, ar putea sa fie cunoscut de catre publicul de TV, parinti, bunici si asa mai departe.

Iata insa ca Dan Negru a fost de-a lungul timpului exceptia de la regula. De unde pana unde? Pai, tocmai datorita Revelioanelor. Internautii au facut meme-uri cu Dan Negru si cu productia aceasta. Practic, daca vorbeai pe undeva ca n-ai unde sa faci Revelionul sau ca n-ai gasit cabana, nimeni nu iti plangea de mila. Toti iti spuneau ca e ok, pentru ca poti sa iti petreci Revelionul cu Dan Negru. Si datorita acestor memes, care au prins surprinzator de bine, pana si pustii de 12 ani il stiu pe Dan Negru. Ceea ce, dupa cum v-am spus, nu e deloc lucru putin sau de neglijat, cum vreti.

Revelionul cu Dan Negru nu se mai face. Insa, de ce?

In 2022 insa, Dan Negru se pare ca nu va mai face Revelionul cu noi. Cu alte cuvinte, nu vom mai avea parte de vreo emisiune la care sa ne uitam. De ce nu mai face Dan Negru Revelionul la TV, va intrebati? Ei bine, nu a spus un motiv clar. Insa, din ce intelegem, este nevoie de o regandire a intregului proces, a intregii productii, astfel incat sa iasa bine. Dupa cum probabil stiti, anul acesta a fost unul al schimbarilor pe plan profesional pentru domnul Dan Negru.

In primul rand, stim ca a plecat de la Antena 1. Dupa ce atatia ani a fost prezentator aici, a ales sa plece pana la urma la Kanal D. Insa a schimbat total macazul. A trecut la emisiuni educative, precum Jocul Cuvintelor, dar si Tu Urmezi. Aceste productii au adus iar in prim plan cultura general. Si, spre surprinderea tuturor, au fost un real succes. Au adus si aduc audiente foarte bune. Cine ar fi crezut? Dupa atatia ani in care posturile TV nu prea au mai avut curajul sa faca astfel de productii, Kanal D iata ca a castigat un pariu. A facut audienta cu cultura generala. Si nu doar cu una dintre emisiuni, ci cu amandoua cu care au incercat pana in prezent. Nu ne-ar mira sa mai apara inca o emisiune de cultura generala, tot cu Dan Negru.

Nu se mai poate reveni la reteta originala. Si probabil, de aceea Revelionul cu Dan Negru nu se mai face in forma actuala

Dupa ce s-a anuntat ca Dan Negru va veni la Kanal D, lumea si-a zis ca sigur in Noaptea dintre Ani va urma pe acest post de televiziune un soi de continuare a celebrelor Revelioane. Din ce se vehiculeaza, pana si sefii de la Kanal D ar fi vrut sa il aiba pe Negru prezentator al programului de Revelion. Doar ca Dan nu a mai vrut. Si ne gandim ca poate nu a vrut pentru ca nu s-a mai simtit in regula sa faca o emisiune ca acelea, dupa ce, vreme de atatea luni s-a laudat ca a putut sa faca audienta si cu formate mai curate din unele puncte de vedere.

Si poate va si-a zis ca pana nu va gasi o reteta in care sa bage si cultura generala si distractia necesara, mai bine nu face nimic, decat sa nu prinda. In acelasi timp, ne gandim ca poate dansul a vrut pur si simplu o pauza. Sa filmezi pentru 2 emisiuni aproape in acelasi timp sa stiti ca nu este o treaba deloc usoara. Si probabil Dan si-a zis ca are nevoie de o pauza. Nu stim insa. Totusi, exista si o veste buna: Dan Negru a dat de inteles ca e vorba doar de o pauza, nu de un final. Si totusi, sunteti tristi ca Revelionul cu Dan Negru nu se mai face in 2022? Sau deja ati gasit cabana aia de Revelion blanao, si o sa va distrati cu prietenii vostri, nu uitandu-va la TV?Intre timp, o sa fim atenti si pe contul de Insta al lui Dan Negru, sa vedem daca mai zice ceva despre acest subiect.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!