Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru nu a mai fost lider de audienta

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru nu a mai fost lider de audienta, conform cifrelor de pe Pagina de Media. Nu pot sa va ascund faptul ca ma mira aceasta veste. Deja Revelioanele cu Dan Negru devenisera un fel de etalon al acestui tip de programe TV. Toti stiau ca in fiecare an, ori incearca asa, cu un buget redus sa faca si ei un Revelion televizat, ori nu incearca deloc, pentru ca si asa domnul Negru avea sa fie in topul preferintelor telespectatorilor. Insa, ce s-a intamplat de romanii nu au mai fost alaturi de el?

bookzone.ro

Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru nu a mai fost lider de audienta

Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru
Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru

Ca de fiecare data, in Noaptea dintre Ani, de la ora 22, Dan Negru a inceput sa prezinte Revelionul Starurilor. De data aceasta, subtitlul a fost „Razboiul Generatiilor”, care deja suna putin rasuflat. Insa, trecand pest acest detaliu, intr-adevar, parca ceva a lipsit de data aceasta. Va pot spune cat pot de sincer ca in ultimii ani, m-am uitat de fiecare data la Negru. Si mi-a placut. Acum insa, nu stiu, parca sarea si piperul au lipsit cu desavarsire.

A parut putin tras de par si facut pe repede-nainte, nu stiu de ce. In acelasi timp, au lipsit si multe fete cunoscute care probabil ca mai aduceau niste telespectatori. In principiu, la nivel national, Antena 1 a avut 1.882.000 de telespectatori, in timp ce PROTV 2.037.000 de telespectatori. E o diferenta notabila, fara doar si poate.

bookzone.ro

N-a mai fost cu premii

Printre diferentele pe care eu le-am observat a fost si lipsa concursului cu premii. In cazul in care nu prea v-ait uitat la Revelioane cu Negru, va spun eu ca exista un artificiu de marketing, care producea engagement si in mediul online. Practic, lumii de acasa i se propunea sa ghiceasca cine se afla in spatele mastii. Unde? Pe pagina de Facebook Next Star, daca nu ma insel. Si la fiecare masca desigur ca exista si un premiu. Nu erau din alea super mari, dar o camera foto sau ceva de buzunar sunnt intotdeauna binevenite.

Si asa, lumea se simtea si mai mult parte din actiune. Puteau da comentarii pe pagina aceea inainted ca vedetele sa afle identitatea persoanei respective. Si puteau si castiga aceste premii. Iar conducerii Antenei ii si convenea, ca faceau engagement pentru pagina de Next Star, care se putea transforma usor si in Like-uri pentru pagina si practic cresterea vizibilitatii ulterioare. Acum ma gandesc ca poate din cauza ca nu se mai face Next Star in viitorul apropiat, n-au mai facut nici treaba cu premiile. Dar puteau foarte bine sa aleaga si alta pagina de Facebook a vreunuei alte emisiuni de la ei…

Cea mai buna si cea mai proasta masca

Acum, daca imi permiteti, o sa fac si o apreciere personala asupra mastilor de la Revelionul cu Dan Negru de anul acesta. Mai pe scurt, o sa va spun care mi s-a parut cea mai buna masca, dar si cea mai…neinspirata. Incep cu cea din urma. E vorba despre masca aceea cu papusa din Squid Game. Practic, n-a fost o masca. Vedeta, respectiv Loredana Groza, a fost bagat intr-o cutie care a fost corpul papusii. Si cand a venit vremea sa afle vedetele cine e, pur si simplu a deschis cutia si a iesit. Putin cam lame, dupa mine.

Dar cea mai inovativa masca mi s-a parut cea a fetelor din Andre. Daca la alte masti, personajul principal din sceneta, dans sau ce se mai face era fix vedeta cu masca, de data aceasta, lucrurile au fost fix invers. Dan Negru le-a spus tuturor ca urmeaza sa vina Andreea Balan si Andreea Antonescu. Insa ele erau printre alte persoane, deghizate in cei din La Casa de Papel. Si practic invitatii nu au mai trebuit sa ghiceasca cine e in spatele mastii, ci unde sunt vedetele. A fost o treaba interesanta, care s-a abatut putin de la formula deja clasica de „ghiceste masca”.

Momentul penibil cu Selly si 5GANG

N-am nimic cu Selly. Ba chiar il apreciez. Insa, ce s-a intamplat la Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru a fost penibil, sincer. Ma refer aici la momentul trupei 5GANG. Nu a fost gandita deloc treaba, cel putin dupa mine. Am inteles ca Luca Bogdan sau Pain cum il stiu cu totii inca e prieten cu ei. Insa, din cauza unor probleme de sanatate, ei toti nu s-au mai intalnit de foarte mult timp. Si probabil din acelasi motiv nu a putut sa fie prezent nici in studio cand au venit cu totii sa cante pentru ultima data ca trupa 5GANG. Daca nu stiati, da, 5GANG nu mai exista ca si trupa.

Ei au cateva piese si au ales s-o cante la Negru in studio fix pe aia in care Pain are cele mai multed versuri, respectiv Tank. Si va dati seama ca penibil a fost cand mai venea cate o parte de-a lui Pain si nimeni nu stia ce sa faca. Selly incerca sa acopere, dar tot urat s-a vazut. Dorian si-a dat seama si a incercat sa vina si el pe scena, sa mai atraga atentia. Insa puteam vedea nedumerirea din ochii celorlalti invitati. Nu intelegeau care e treaba cu vocea aia, care nu era a lui Selly.

Protevelionul peste Revelionul Starurilor 2022 cu Dan Negru

Pe PRO nu m-am uitat, insa am inteles ca a fost Protevelionul. M-am cam mirat sa vad in lista televiziunilor care au facut programe speicale si PRO TV, trebuie sa va recunosc. De ce? Pai, au trecut foarte multi ani de cand televiziunea din Pache Protopopescu nu a mai facut nimic deosebit de Revelion. In ultimul timp, erau filme, redifuzari sau alte lucruri.

Dar anul acesta se pare ca au mizat pe un program curat si le-a si reusit. Protevelionul lor a fost lider de audienta. Nu stiu ce inseamna acest lucru pentru viitorul acestui tip de program TV. Insa, un lucru e cert: Dan Negru nu va mai prezenta Revelioane cu masti. Si nu, nu pentru ca a fost infrant de data aceasta. A spus cu niste zile inainte pe pagina lui de Facebook ca Revelioanele lui nu vor mai fi cu masti. Ramane sa ne anunte si ce altceva va face.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!