Ce este Flurona?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce este Flurona? Nici bine nu a inceput anul 2022, ca deja a inceput sa se vorbeasca despre acest termen. In realitate, are legatura tot cu virusul acesta nenorocit, care ne-a schimbat vietile tuturor. Suntem mai mult decat siguri ca stiti deja la care ne referim. Insa, probabil nu aveti idee care-i treaba cu flurona, fapt pentru care ne-am decis sa scriem rapid acest articol. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem ce si cum.

bookzone.ro

Inainte de virus…

Inainte de COVID, cand iti curgea nasul, te durea capul sau stranutai, un lucru era sigur: ai racit. Sau, daca vreunul din aceste simptome, ori toate erau mult mai grave, probabil ca era vorba despre gripa. Insa, nu era ceva asa de grav incat sa te panichezi sau sa nu ai habar incotro sa te duci sa te tratezi. In ziua de astazi insa, stim cu totii ca lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Daca ai putina temperatura sau iti curge putin nasul, gata, incepi sa te sperii, de-a dreptul.

Faza e ca multe dintre simptomele COVID se aseamana intr-un fel sau altul cu simptomele gripei. Pana nu faci un test care sa iti spuna clar daca ai sau nu virusul, e foarte posibil sa nu poti spune sigur daca ai una sau alta afectiune. Insa, v-ati gandit vreodata ca puteti sa aveti ambele afectiuni, in acelasi timp? Oare cum ati numi aceasta stare, in termeni medicali? Ar fi ceva cu un nume greu de pronuntat sau ceva simplu?

bookzone.ro

Ce este Flurona?

ce este Flurona
ce este Flurona

Va spunem noi. Se pare ca daca un pacient are si simptome de gripa si simptome de COVID in acelasi timp, atunci sigur are Flurona. Cu alte cuvinte, da, acum se pare ca avem un termen medical ce denota si aceasta stare. SI, din pacate, exista deja in lume si primul caz de Flurona, in Israel. Ca pana la urma, de aceea s-au si grabit oamenii de stiinta sa dea si un termen pentru aceasta stare, ca deja exista un caz. Si la cum sunt lucrurile, nu ne-ar mira sa se inmulteasca.

Deja unii medici sunt de parere ca multi oameni au Flurona deja, insa nu stiu. Si e foarte probabil. Acum e si perioada in care gripa isi facea de obicei simtita prezenta. Apropo, daca tot am aflat ce este Flurona, haideti sa va spunem si de unde pana unde acest nume. In limba engleza „flu” inseamna gripa. Iar „rona” ne gandim ca vine de la „corona”, cuvant despre care nu credem ca mai trebuie sa va spunem de la ce vine. In acelasi timp, trebuie sa stiti ca si termenul de languishing are legaturi mai mult sau mai putin directe cu virusul. De la el si de la restrictiile din cauza lui, se pare ca multe persoane au stare de languishing. Pe noi sa stiti ca ne gasiti si pe pagina de Facebook a site-ului.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!