Cum arata Palarie fratele lui Jimmy Hex in realitate?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cum arata Palarie fratele lui Jimmy Hex in realitate? Multi dintre cei care le urmaresc peripetiile pe canalul de YouTube La Povesti cu Jimmy au inceput sa se intrebe. Bun, desenul ca desenul, dar pana la urma cum arata in realitate fratele lui Mihai Dimulescu (Jimmy)? E vreun sambure de adevar in legatura cu nasul lui sau e doar vrajeala ca sa prinda la public? Raspunsurile la toate aceste intrebari le vom putea afla din articolul nostru de astazi. Fara sa o mai lungim, haideti sa vedem care este treaba, de fapt.

bookzone.ro

Cum arata Palarie fratele lui Jimmy Hex in realitate?

cum arata Paralie fratele lui Jimmy Hex in realitate
cum arata Paralie fratele lui Jimmy Hex in realitate

In povestile lui Jimmy dep e YouTube apar multe personaje, de la parintii lui, pana la fostii colegi de camin din facultate sau chiar si Vasilica cu care e posibil sa fie si intr-o relatie, de altfel. Evident, in privinta tuturor exista intrebari de genul „Cum arata Vijai in realitate?” sau „Cum arata Gixi in realitate?” si asa mai departe. E si normal, caci de atatia ani de cand face Jimmy povestile, ne-am atasat de toate aceste personaje. Doar ca, el exista si in realitate. Sunt persoane normale, la fel ca si noi. Iar intrebarile de genul „Cum arata Palarie fratele lui Jimmy Hex in realitate?” sunt cele mai multe. Abia dupa, ca numar, vin si cele despre Vijai, Gixi, Pandel, Barba si restul prietenilor lui Ion Creanga mort de beat, asa cum se autointituleaza Jimmy al nostru.

Uitandu-ne pe contul de TikTok al Vasilicai, il putem vedea pe Palarie in carne si oase. Si ce credeti ca face? Cumpara bere, desigur. Ca doar Jimmy si Palarie stim de mult timp ca sunt fani ai berii. Va lasam mai jos si TikTok-ul despre care va vorbim:

bookzone.ro

@vasilica.hexPalarie Hex♬ original sound – Vasilica.Hex

Ati vazut cate vizualizari a facut, da? Un milion…Asta pentru cine spunea ca fratele lui JImmy Hex sau Mihai Dimulescu nu e la fel de popular. Se pare ca lumea il iubeste si are si de ce. Daca nu era el, Jimmy nu ar fi avut multe dintre povestile de acasa de la ei, dintr-un sat din apropierea Pitestiului.

Nasul lui Palarie Hex

Trasatura personajului Palarie Hex este nasul sau, care are un semn capatat intr-una din multele zile in care el si Jimmy s-au gandit ce boacane sa mai faca pe acasa, din plictiseala. Unii au crezut ca e asa, mai mult pentru povesti, adica o treaba spusa la misto. Pana la urma, cine sa ajunga sa aiba acel semn pe nas? Si cum de nu i-a trecut? Dar iata ca nu a fost vorba de nicio minciuna. Palarie chiar are nasul asa cum ne-a spus Jimmy in povesti.

Si ca sa vedeti ca totul e adevarat, va mai lasam un TikTok de-al Vasilicai. Acesta e facut special pentru a-i arata nasul lui Palarie. Nu va mai spunem nimic, ci va lasam doar sa il urmariti:

@vasilica.hex @jimmy.hex @palariehex ♬ original sound – Vasilica.Hex

Asadar, Palarie exista, e fratele lui Jimmy si are si nasul. Jimmy nu ne-a mintit. In urmatorul articol, o sa va spunem si cum arata Gixi in realitate. Va spunem doar atat: exista un motiv bine intemeiat pentru care Jimmy tot spunea in povesti „Sho pe ei, Gixi”. Vom afla detaliile in urmatorul articol. Daca Palarie ajunge sa vada articolul acesta si are vreo problema cu el, il rugam sa ne lase un comentariu aici, la el, sa-l stergem, daca nu vrea sa ramana pe Internet.

1 thought on “Cum arata Palarie fratele lui Jimmy Hex in realitate?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!