Cum te poti inscrie la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cum te poti inscrie la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru? Din ce in ce mai multa lume se intreaba acest lucru, in ultima vreme. Pare a fi o emisiune tare interesanta, care pune inteligenta la rang de arta. Spre deosebire de multe alte productii, aici trebuie sa fii inteligent/a, ca sa poti participa si performa. Altfel…vine urmatorul din spate si te-ai dus. Desigur, si partea de divertisment a contribuit la succesul emisiunii. Insa, nu suntem astazi aici sa laudam neaparat formatul, ci sa va spunem ce puteti face, daca doriti sa stati si voi in fata lui Dan Negru si sa raspundeti la intrebari de cultura generala. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

bookzone.ro

Cum te poti inscrie la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru?

Dupa ce a avut un super succes cu Jocul Cuvintelor, Dan Negru nu s-a oprit. Ba chiar a mai adus un format in colaborare cu cei de la Kanal D, tot de cultura general. Desigur, carcotasii nu au lipsit. Au fost unii care au spus ca sigur Jocul Cuvintelor a fost un noroc chior de are audiente bune. Si sigur o a 2-a emisiune tot de cultura generala, nu ar mai prinde la fel de bine. Si totusi…iata ca a prins. Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru, care se difuzeaza in fiecare duminica, are audiente bune!

Si, prin urmare, din ce in ce mai multa lume vrea sa afle cum sa se inscrie la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru. Sa isi incerce norocul, sa isi testeze inteligenta si sa ajunga sa castige premii uriase. Iar noi va vom spune de indata. Lucrurile sunt cat se poate de simple. In prima faza, trebuie sa intrati aici, pe site-ul de casting. Trebuie sa completati formularul acela. Dupa ce va asigurati ca v-ati trecut datele, nu trebuie decat sa asteptati. La cat de multa lume vrea probabil sa fie acum pe scau nin fata lui Dan Negru si sa aleaga din cilindrii aceia, probabil ca nu veti fi contactat/a rapid. Insa, asteptarea va merita, nu? Desi am spus noi mai demult ca e o emisiune grea, intre timp parca ne-am obisnuit si cu proba aia grea de la final. Si parca ne-am baga si noi. Dar mai trebuie sa invatam, sa nu ne facem de ras in fata unei lumi intregi. Cel mai teama ne e, totusi, de ultima proba, aia cu raspunsurile gresite, care, sunt, de fapt, corecte.

bookzone.ro

1 thought on “Cum te poti inscrie la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!