Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru incepe in aceasta toamna

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru incepe in aceasta toamna, anunta Pagina de Media intr-unul din articolele recente. Trebuie sa va spunem din start ca nu e nicio surpriza. La cat de bine merge actuala emisiune, era de asteptat ca Dan nu va sta s-o faca doar pe ea. Haideti sa aflam mai multe detalii din randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru incepe in aceasta toamna

Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru
Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru

S-ar parea ca incepand din aceasta toamna, vom avea si mai multa cultura generala pe micile noastre ecrane. Kanal D a decis ca e timpul pentru inca o emisiune de acest gen, daca tot au vazut ca exista totusi un public. Iar pentru noua emisiune, dupa cum spuna insusi Dan Negru, „se va sta la coada pentru cultura generala”. Nu va ganditi insa ca aceasta remarca este vreun exemplu de dat mare sau de umflat in pene al prezentatorului. Asa este formatul emisiunii.

Practic, in ce consta? Pai, mai multi concurenti vor fi prezenti pe scena emisiunii de pe Kanal D. Vor exista intrebari de cultura generala la care fiecare din ei vor trebui sa raspunda. Totul este sub presiune, intrucat concurentii vor trebui nu numai sa raspunda corect, dar si sa o faca intr-un anumit timp dat de emisiune. Iar daca nu vor putea sa dea 3 raspunsuri corecte din 4, un alt concurent va veni in loc si isi va incerca norocul. Practic, va fi un show atrenant din toate punctele de vedere.

bookzone.ro

Jocul Cuvintelor e un fenomen

Kanal D si Dan Negru au mizat pe cultura generala in 2022. Au adus pe micile ecrane un show numit Jocul Cuvintelor, care nu parea pre promitator. Avand in vedere calitatea unor posturi TV din Romania, multi credeau ca o sa se difuzezed cateva editii si dupa gata, o sa iasa din grila. Surpriza insa, nu doar ca emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru nu a disparut din grila. Dar a aparut din ce in ce mai mult si a facut audiente foarte bune.

De aceea se pare ca vor mai urma niste emisiuni de cultura generala, daca tot s-a vazut ca exista public si pentru asa ceva. Tu Urmezi este prima dintre ele. Va fi interesant de vazut cum va putea Dan Negru sa se imparta si intre filmarile pentru Jocul Cuvintelor si pentru Tu Urmezi. Ne gandim ca poate aceasta noua emisiune nu se va difuza la fel de des.

 

Cand incepe Tu Urmezi?

Emisiunea nu stim exact cand va incepe. Stim doar ca va fi un format ce va intra in grila de toamna a postului Kanal D. Asa ca probabil vorbim de o lansare undeva prin luna septembrie, cand incep grilele de toamna, in general. Insa vine si o intrebare: la ce ora se va difuza emisiunea noua cu Dan Negru?

Ar putea fi atat o emisiune de seara, cat si una de zi. Inca nu stim ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Nu au anuntat daca va mai reveni. Si daca nu mai revine, posibil sa se difuzeze emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru in slotul lasat liber. O sa ne spuna Dan pe pagina lui de Facebook, probabil.

2 thoughts on “Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru incepe in aceasta toamna

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!