Teo Show se va vedea in weekend

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Teo Show se va vedea in weekend, conform informatiilor aparute pe Pagina de Media. Este o surpriza, fara doar si poate. Insa, pentru multi, vorbim de una neplacuta, intrucat multa lume se astepta ca Teo sa revina pe slot-ul TV pe care a fost in ultimii ani, la Kanal D. Detalii avem in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Teo si un sezon TV atipic

Emisiunea Teo Show a fost multi ani difuzata in intervalul orar 15-17. Cu alte cuvinte, lumea stia din timp ca la 3 dupa amiaza, dau pe Kanal D si incepe emisiunea lor preferata, cu o gazda pe masura. Insa, sezonul ce tocmai s-a incheiat a fost unul cu totul si cu totul diferit. Bursucu a plecat sa prezinte matinalul Dimineata cu noi, alaturi de Viviana Sposub si de George Tanase. Astfel, duo-ul perfect al emisinuii Teo Show s-a dus. Au venit in loc alti co-prezentatori, insa se pare ca acestia nu au fost atat de indragiti de public. Atentie, nu spunem ca n-au fost buni, ci doar ca nu au avut acea chimie, pe care Teo si Bursucu o aveau din plin. Ne aducem aminte si de vremea in care lumea credea ca cei doi sunt impreuna…

Pe langa ca a plecat Bursucu, sezonul s-a incheiat si mult, mult mai devreme. De obicei, emisiunile in direct se termina pe la mai toate posturile de televiziune in luna iulie. Apoi, echipele din spatele lor, cameramanii, prezentatorii, toata lumea, intra intr-o vacanta de aproape o luna, pana spre sfarsitul lunii august. Dar Teo si ai ei au intrat intr-o vacanta fortata din iunie. Lumea incepuse sa se panicheze si sa creada ca gata, Teo Trandafir a fost concediata de la Kanal D si probabil va trebui sa isi caute un alt loc de munca. Din fericire insa, nu a fost asa.

bookzone.ro

Teo Show se va vedea in weekend

Teo Show se va vedea in weekend
Teo Show se va vedea in weekend

Pentru ca e perioada, televiziunile au inceput sa dea publicitatii grillele lor de toamna. Kanal D a fost printre primele si din grila postului, am inteles ca Teo revine. Doar ca nu de la 15-17, in fiecare zi de luni pana vineri. Ea va fi in continuare pe micile noastre ecrane, insa mult mai putin. Aparent, in grila de toamna, Teo Show va fi doar in weekend, respectiv sambata si duminica. Si nu doar atat, insa emisiunea va fi mai degraba una matinala, decat una de dupa-amiaza, asa cum a fost pana recent. Va incepe de la ora 10, in data de 27 august. Inca n-am aflat cand o sa inceapa Tu Urmezi cu Dan Negru

Inca n-am auzit nimic de sezonul 2 din Dimineata cu Noi. N-o fi facut audiente indeajuns de bune? Nu stim. Dar, cel putin in prima parte a toamnei nu pare ca o s-o vedem in grila. Poate revine din octombrie sau noiembrie. Dar daca nu, nu ne-ar deranja sa revina Bursucu la Teo, sa faca din nou duo-ul atat de intragit de publicul din Romania. In concluzie…voi ce parere aveti ca Teo Show se va vedea in weekend, nu in timpul saptamanii? Ati fi vrut totusi sa revina la slot-ul orar anterior sau nu prea?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!