Ce inseamna husbando din anime?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna husbando din anime? Stim, stim, la prima vedere, ati putea sa credeti ca am adaugat litera o, din greseala, la cuvantul din limba engleza „husband”, care se traduce prin sot. Insa nu, nici pe departe. Acest termen despre care urmeaza sa va vorbim in randurile urmatoare e mai nisat de atat. Se refera doar la anumite tipuri de…personaje. Stati linistiti, o sa intelegeti tot ceea ce trebuie pe parcursul prezentului articol. Haideti sa vedem cam cum sta treaba.

bookzone.ro

Ce inseamna husbando din anime?

ce inseamna husbando
ce inseamna husbando

Husbando din anime-uri sunt acele personaje masculine pe care, datorita trasaturilor lor, doamnele, domnisoarele si nu numai ar vrea sa ii ia de barbati. Stim, simplul fapt de a te casatori cu un personaj cat se poate de fictiv de prin vreun volum de manga sau anime, pare de-a dreptul ridicol. Insa nu, e un lucru cat se poate de normal si simpatic prin comunitatile de pasionati ai acestui tip de continut.

Intr-unul din articolele trecute, va spuneam ce inseamna waifu. Astazi, am zis sa trecem si de partea cealalta si sa va explicam ce inseamna husbando. Aici e mult mai simplu totusi sa iti faci o idee despre care e intreaba inca de cand citesti cuvantul. La „waifu”, da, sa spunem ca pronuntia e la fel cu „wife”, ce inseamna nevasta in limba engleza. Dar cand vezi cum se scrie, parca nu ti se duce gandul tocmai la acel cuvant. La „husbando” e diferit. Dupa cum bine puteti vedea, e insusi cuvantul englezesc, la care se mai adauga o litera si gata, avem o noua denumire.

bookzone.ro

Anime-urile si husbandos

Asa cum v-am spus, husbandos, la fel ca si waifus, sunt, pe scurt, personajele pe care le putem intalni in anime-uri si in manga. Cei ce fac astfel de creatii stiu deja ca exista comunitati intregi care abia asteapta noi personaje pe care sa le indrageasca. Asa ca stiu deja ca trebuie sa aiba grija. E nevoie sa ii faca in asa fel incat sa reprezinte niste bucurii vizuale pentru toti ce ce urmaresc. Nu de alta, dar degeaba te gandesti tu sa ai o super poveste, super rasturnari de situatie si asa mai departe. Uneori, e nevoie sa ii faci pe cei ce iti cumpara arta sa empatizeze sau sa le pese de personaje. Si unul dintre cele mai usoare feluri de a face asta e sa fie personaje gen eye candy. Atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Cu aceste ganduri in cap au fost probabil si cei din spatele jocului Genshin Impact. El abunda in husbandos si waifus. La waifus, le avem pe Jean, Sucrose, Beidou si altele. La husbandos ii avem pe Kaeya sau pe Diluc. Pe Diluc multa lume il vrea la Standard Wish si nu numai. Dar gata, ca divagam. V-am zis ce inseamna husbando, acest termen pe care e posibil sa il auziti des, mai ales daca discutati cu tinere carora le plac anime-urile si manga. Daca mai aveti niste termeni din astia necunoscuti, ne puteti spune de ei si pe pagina noastra de IG.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!