Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru? Nu va faceti griji, este cat se poate de simplu. Dupa ce veti termina de citit prezentul articol, totul va va fi clar. Asa ca haideti sa vedem care este treaba, pana la urma.

Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru?

Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru
Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru

Despre Jocul Cuvintelor v-am mai spus noi. E fara doar si poate una dintre cele mai discutate emisiuni de la noi. Din ultima perioada, cel putin. A aparut in grila TV intr-o perioada in care toata lumea credea ca o sa fie un dezastru total. Sau, ca sa o spunem mai frumos: o emisiune nepprofitabila. In definitiv, avea in prim plan inteligenta si cultura generala, doua atribute care nu prea si-au aratat puterea intr-ale audientelor de-a lungul timpului. Asa ca erau multi pe la colturi care isi dadeau coate. Si abia asteptau sa vada audientele de la Jocul Cuvintelor, dupa primul episod.

fabricadegratare.ro

Insa, ce sa vedeti? Audientele au venit si au fost peste asteptari. Atat de bune au fost incat emisiunea nu e difuzata doar seara, asa cum era normal. Astfel, o putem vedea In prezent, toata lumea stie de Jocul Cuvintelor. E poate unul dintre cele mai bune produse media. De ce? Pai, nu e foarte costisitor si face bani. Nu stim cati, va dati seama. Dar daca e sa facem asa un calcul, ne putem da seama ca este profitabila. Si toata lumea, de la mic la mare, vrea sa participe. De aceea, haideti sa vedem si cum o puteti face rapid si simplu.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Jocul Cuvintelor Inscrieri: Ce trebuie sa faci, mai exact?

Este cat se poate de simplu, stati linistiti. In primul rand, trebuie sa intrati pe site-ul de casting. Dupa aceea, va completati acolo ce va cere. Si poate cea mai grea parte din intregul proces…trebuie sa asteptati. Ce anume? Pai, sa va spuna „Domnule/Doamna/Domnisoara, felicitari! Va asteptam pentru filmarile unei noi editii de Jocul Cuvintelor” (sau ceva de genul). Nu stim exact cum incep apelurile celor din echipa de la Jocul Cuvintelor. Si nici nu stim exact cam cat timp dureaza de cand va inscrieti si pana veti fi sunati. Ne aducem aminte ca a spus o doamna care participa intr-una dintre editii ca parca la dansa a durat in jur de o luna. Si e normal, la cata lume probabil ca isi doreste sa stea in fata lui Dan Negru si sa ghiceasca cuvintele.

Asa cum vor si la Tu Urmezi, sa vina si sa raspunda la acele intrebari. Noi nu ne-am inscris. Insa sa stiti ca ne tot gandim…Mai stim si noi asa niste definitii, deci nu ne-am face chiar atat de rau de ras. Insa, in lumina reflectoarelor, nu prea stim cum o sa reactionam…Poate uitam si cum ne cheama. Pana ne gandim noi insa ce o sa facem, poate va inscrieti voi si va vedem la TV. Noi ne putem vedea si pe contul nostru de IG, sa stiti. Poate ne dati si un Follow.

edenboutique.ro/

2 thoughts on “Cum te poti inscrie la emisiunea Jocul Cuvintelor cu Dan Negru?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!