Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru e prea grea

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru e prea grea. Sau, cel putin, asa mi se pare. Am urmarit fascinat episodul 1 din Tu Urmezi si mi-a placut. E o imbinare superba intre divertisment si cultura generala. Doar ca e prea dificil sa ajungi la premiu. Despre toate acestea in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru e prea grea

Emisiunea Tu Urmezi
Emisiunea Tu Urmezi/ Dan Negru

Sambata m-am uitat si eu la primul episod din emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru. Si mi-a placut. Intrebarile bune, atmosfera la fel. Invitatii alesi pe spranceana si cu personalitati aparte. Parca fiecare in parte a fost altceva. Nu au fost persoane sterse, pe care sa nu le retii. Si mi s-a parut ca fiecare in parte a avut si o poveste interesanta in spate.

Au fost insa si parti mai putin bune. Fiind insa primul episod, e normal. Pe parcurs, probabil ca lucrurile se vor mai schimba si formatul se va mai slefui putin. Sa vorbim putin si despre partile mai putin bune. Printre ele, avem o parte mai putin buna in legatura cu intrebarile si apoi si una legata de premiu.

bookzone.ro

Intrebarile despre vedete…

Desi intrebarile sunt variate, exista si un domeniu care nu prea ar trebui sa existe printre ele: stirile mondene din Romaia. Nu mai tin minte exact, dar au fost cateva intrebari legate de viata unor vedete din Romania. La care concurentii nu au stiut sa raspunda, pentru ca poate nu urmaresc respectivele persoane publice. Si nu e nicio problema in asta, in general. La Tu Urmezi insa, se pare ca a fost. Pentru ca, daca nu stiati ce nume are cainele nu stiu cui sau de ce a ales n stiu ce vedeta sa faca nu stiu ce, poate ca nu treceai mai departe.

Eu personal as spune ca trebuie eliminate. Sunt fun astfel de intrebari, dar daca ai sa spunem 2 raspunsuri corecte si iti vine a 3-a intrebare cu ceva monden si tu nu stii sa raspunzi, pierzi sansa la bani. Si pentru ce? Ca n-ai stiut ce a facut o persoana publica? E putin absurd. Daca era vorba de vreun personaj istoric sau altceva, mai spuneam. Dar asa…e foarte aiurea. Daca totusi nu se poate renunta la ele, macar sa le bage la o rubrica bonus.

Greu pana ajungi la premiu in emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru

Partea psihologica a emisiunii Tu Urmezi este una superba. Dupa ce concurentii reusesc sa ajunga la o suma de bani, au 2 variante. La prima, ei pastreaza suma respectiva si sunt numiti Campionul/Campioana Editiei, pana cand altcineva ia mai multi bani. La a 2-a, pot sa nu ia banii si sa continue jocul, in speranta ca vor putea castiga si mai mult.

In prima editie, a fost o fata tare simpatica, ce a inteles ca varianta a 2-a e tare, tare riscanta. Asa ca, decat sa pleci cu mana in…stiti voi, mai bine pleci ncu niste bani. Asa ca ea a ales sa se duca linistita pe locul ei si sa astepte. Daca cineva ar fi castigat mai mult decat ea, ar fi trebuit probabil sa se ridice si sa cedeze locul. Insa, nu s-a intamplat. Ea a ramas concurenta cu cei mai multi bani. Eu atunci am crezut ca gata, aia a fost si o sa se duca draga de ea acasa cu niste zeci de mii de lei. Dar nu. Se pare ca mai avea de trecut un hop pana sa puna mana pe bani.

Intrebarile cu raspuns gresit erau, de fapt, bune

A urmat o proba pe care nu am mai vazut-o niciodata, la niciun alt quiz show. Concurenta trebuia sa raspunda gresit la intrebari, ca sa treaca mai departe. Pana acum, la Te Pui cu Blondele, Vrei sa fii milionar sau alte emisiuni de genul, parca nu a existat o astfel de proba. Intotdeauna accentul s-a pus pe raspunsurile corecte la intrebari. Ceea ce e si normal. Iata insa ca la proba finala din emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru, finalista a trebuit sa raspunda gresit ca sa castige. Si totul intr-un timp scurt.

Desi proba, dupa cum v-am spus deja, m-a surprins placut, faptul in sine ca acea concurenta a trebuit sa mai treaca prin ea, nu prea mi-a placut. La final, a ramas fara nimic, pentru ca sa raspunzi la intrebari gresit, sub presiunea timpului, nu e atat de usor. Si asa, prima editie s-a terminat fara ca cineva sa plece acasa cu niste bani. In afara de concurentul acela care a stiut intrebarea lui Dan Negru si a plecat acasa cu 50 de lei. Inteleg ideea ca doar cel mai bun trebuie sa castige…Asa e si la emisiunea Jocul Cuvintelor. Dar cel putin stim ca unul din concurenti pleaca acasa cu niste bani. La Tu Urmezi, dupa cum am vazut din primul episod, se prea poate sa nu fie nimeni care sa castige…Sa vedem ce ne-o mai anunta Dan Negru pe pagina dansului de Facebook in zilele urmatoare. Desi probabil s-au filmat mai multe editii, poate, pe parcurs, se vor mai remedia unele aspecte.

1 thought on “Emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru e prea grea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!