Ce inseamna celibatar?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna celibatar? Pare un cuvant destul de complicat la prima vedere. Insa, in realitate, e foarte, foarte simplu. O sa vedeti si voi astazi, in articolul acesta. Si, ca sa nu va mai tinem pe jar, zic sa incepem si sa vedem cam care ar fi definitia.

bookzone.ro

Ce inseamna celibatar?

ce inseamna celibatar
ce inseamna celibatar

Cuvantul celibatar vine din alte vremuri. Acum, in zilele noastre, nu prea se mai foloseste. El se refera la un barbat care este singur. „Un pierde-vara”, ar spune unele femei, desigur. Dar, in realitate, nu stie nimeni de ce un om alege sa fie singur. Poate ca a suferit o drama in dragoste. Poate nu mai are incredere in femei. Sau poate pur si simplu isi doreste sa se axeze pe cariera, pentru un timp. Sau nu se simte pregatit pentru o relatie, vrand inca sa aiba timp doar pentru el si atat.

Asadar, la raspunsul pentru intrebarea „Ce inseamna celibatar?” raspunsul este unul cat se poate de simplu, dupa cum bine ati putut vedea. Daca ar fi sa cautam un sinonim, pe langa singur, am putea spne pur si simplu ca un barbat celibatar este, practic, un burlac. Sau un holtei, desi cuvantul acesta poate va suna dubios pentru multi. Chiar daca, in realitate, n-ar trebui, pentru ca este unul cat se poate de normal.

bookzone.ro

Uneori, celibatarul e asa pentru ca e solitar

In timp ce scriam acest articol, ne-am adus aminte si de ala cu solidar sau solitar. De ce? Pai, voiam sa va spunem ca exista tot felul de oameni. Unora le place activitatea, le place sa socializeze si nu se simt bine daca nu sunt printre oameni.

Insa, in acelasi timp, exista si persoane care pur si simplu prefera sa stea singure. Nu neaparat tot timpul, insa in mare parte din timp. Cu alte cuvinte, un barbat care e celibatar, poate sa fie, inainte de toate, solitar. Si aici se incheie si articolul nostru despre acest cuvant. Ne gasiti si pe IG, nu uitati. Poate mai aveti cuvinte pe care nu le cunoasteti si pe care v-ar placea sa vi le explicam noi in articolele noastre de pe site.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!