Ce inseamna VIP?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna VIP? Prescurtarea e una des intalnita in limbajul monden, sa stiti. Insa, care e treaba cu ea, mai exact? De unde vine? Si la ce se refera? Ne uitam si noi linistiti la emisiunea Tu Urmezi cu Dan Negru, care ni se pare cam grea si am vazut ca a venit si o intrebare legata de VIP. Asa ca ne-am spus ca nu ar fi rau sa scriem si noi rapid un articol. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem cam care ar fi treaba.

bookzone.ro

Ce inseamna VIP?

ce inseamna VIP
ce inseamna VIP

In ziua de astazi, toti vrem sa fim vedete. Bine, unii poate ca mai mult decat altii. Insa se simte asa o stare generala de „Vreau sa devin vedeta, pentru ca sigur viata mea va fi mai usoara dupa”. Exista un soi de adevar in aceste cuvinte, sa stiti. Doar nu degeaba tinerii din ziua de astazi vor intr-o proportie covarsitoare sa devina influenceri. Acesti influenceri practic sunt niste vedete. Dar nu neaparat din acelea care apar la TV. Pot la fel de bine sa apara pe net si sa fie…vedete. La noi termenul acesta este des intalnit. Laolalta cu „persoana publica”.

Dar, daca ne gandim mai bine, pana si prin Romania se mai spune ca, nu stim „cutareasca a ajuns mare VIP dupa ce a facut nu stiu ce”. Dar…ce inseamna VIP, de fapt? Pai, va putem spune ca este o prescurtare ce vine din limba engleza. Ar inseamna „Very Important Person”, luandu-se prima litera din fiecare cuvant. Si daca ar fi sa traducem rapid in romana, VIP ar insemna „persoana foarte importanta”. Si cam aceasta ar fi toata schema cu aceasta abreviere. E posibil sa o auziti des. Dar acum, ca ati citit aritcolul nostru, o sa aveti habar despre definitie. Nu uitati ca noi avem o intreaga serie de astfel de termeni, prescurtari si asa mai departe. O gasiti aici la noi pe site. Daca aveti idei pentru alte articole, vi le asteptam si pe profilul nostru de IG.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!