Unii vloggeri nu mai au idei…

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Unii vloggeri nu mai au idei…Pur si simplu. De ce spunem acest lucru? Pai, dupa ce ne-am uitat la cativa, am vazut ca ideile sunt aceleasi si aceleasi si aceleasi (nu aceleiasi), fara sa adauge si ei nicio treaba noua. Detalii in randurile urmatoare.

bookzone.ro

Unii vloggeri nu mai au idei…

Unii vloggeri nu mai au idei
Unii vloggeri nu mai au idei

S-ar parea ca pentru unii vloggeri, creativitatea a intrat intr-un soi de pauza. Speram noi ca scurta. Nu de alta, dar parca prea ne-am plictisit sa vedem aceleasi si aceleasi idei de vlog-uri, date de la unii la altii. Sunt atatia vloggeri mari care in loc sa se gandeasca sa aduca ceva nou, folosesc ideile pe care le-au mai facut de o gramada de ori. Si repetam, e vorba de vloggeri mari, care fac vizualizari si pentru care investitiile in clipuri sigur se amortizeaza. Nu discutam despre niste vloggeri aflati la inceput de drum, care nu stiu daca merita sa bage niste bani, ca poate nici nu ajung la 1000 de vizualizari.

Insa unii se culca pe o ureche si repeta aceleasi treburi. De exemplu, stiti voi seriile acelea cu „fac nu stiu ce pentru 24 de ore”. Deja stie aproape toata lumea ca in realitate nu sta nimeni 24 de ore sa faca respectivul titlu din titlu. Nici nu ar trebui, daca totusi s-ar face ceva creativ. Dar am vazut ca in ultima vreme, sigur discutam de „sunt rau cu prietenii mei/iubitul/iubita pentru 24 de ore”. Practic, sa zicem ca discutam de cateva ore in care cel ce face vlogul incepe sa spuna verzi si uscate si gata. Dupa ce vezi ideea asta facuta de mai multe ori, dar cu aceiasi oameni, parca intervine si un soi de plictiseala, vrei nu vrei. A, sa nu uitam: aici ne referim strict la vloggerii din Romania.

bookzone.ro

Testul Prieteniei

Mai e un format cu care vloggerii mari din Romania se joaca leapsa. E vorba despre „Testu Prieteniei” sau „Ar minti prietenii mei pentru mine?”. In teorie suna bine si chiar pare a fi un format bun. Daca il vezi o singura data. Insa, atunci cand se repeta la interval de cateva zile, deja nu mai e fun. Haideti sa luam un grup de vreo 3 prieteni, da? Toti vloggeri. Face unul din ei un test din asta, de fata cu iubita lui. In ce consta? Pai, iubita lui ii suna pe rand pe ceialalti 2 prieteni si ii intreaba „Auzi, al meu nu a mai venit aseara acasa si mi-a zis ca a fost cu tine sa filmati ceva. E adevarat?”. Si in 99%, ceilalti raspund ca da, desi habar n-aveau de asa ceva.

Pana aici, totul bine. Asa ne spune bro code-ul. Si hai sa zicem ca acest vlog e interesant. Dar, atunci cand ii urmaresti pe toti cei 3 prieteni vloggeri si vezi ca la cateva zile distanta pune si al 2-lea fix acelasi format de video si dupa si al 3-lea dintre ei, deja e epic fail. Adica stii din prima ca nu are cum sa fie real. Nu se poate ca ei intre ei sa nu suspecteze ceva cand la 2 zile li se intampla acelasi lucru. Si exemplele pot continua, dar ne gandim ca poate ne-am lungit prea mult deja. Daca vreti si partea a 2-a, ne puteti spune pe pagina noastra de Facebook. Fiind consumatori destul de mari de YouTube, ma vedem si noi una, alta. Dar daca nu exista interes, n-are rost sa scriem despre ce vedem, pana la urma.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!