Jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2! E o schimbare la care nu prea ne asteptam, pentru ca totul parea deja ok din toate punctele de vedere. Nu era nevoie neaparat de o astfel de schimbare. Si totusi, iata-ne aici, fortati intr-un fel sa trecem la o noua versiune. Detalii in randuile urmatoare. A, apropo… daca sunteti in cautarea unui nou scaun de gaming destul de ieftin, noi va recomandam sa aruncati o privire si in acest magazin online.

bookzone.ro

Jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2!

Jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2
Jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2

Stiti cu totii jocul Counter Strike 1.6 da? A fost, este si probabil va ramane o legenda. Ne-am jucat cu totii cand eram la scoala. Unii chiar si acum, cand exista atatea alte jocuri de genul, il mai joaca. Imi aduc aminte cu placere de meciurile cu prietenii din scoala generala sau chiar si din liceu. La un moment dat, era jocul de baza, cel pe care toti il jucau. Dupa a aparut si Metin 2, parca. Nu mai stiu. Cert este ca era foarte popular. Nu eram cel mai bun, trebuie sa recunosc, insa tot abia asteptam sa bag meciuri noi.

Dupa, a aparut Counterr Strike Global Offensive sau CSGO, pe scurt. Atunci a cam trebuit sa iau o pauza. Calculatorul pe care il aveam pe vremea aia nu ea indeajuns de bun pentru a-l duce, asa am fost nevoit sa continui tot cu CS 1.6. Tarziu m-am reapucat si eu de CS, dupa ce mi-a luat un laptop bun. Dar na, mai crescusem si parca nici cheful nu mai era acelasi ca in generala sau ca in liceu. Si chiar si asa, am mai avut perioade bune in care bagam meci dupa meci in CSGO, de placere. Asta daca nu ma jucam Genshin Impact.

bookzone.ro

A urmat o pauza de o luna

Prin vara asta, la fel, am mai avut perioade asa scurte in care bagam des. Dupa, m-am oprit pret de vreo luna. Si ieri, pe 27 septembrie, am prins putin timp liber si parca mi s-a facut putin dor de joc. Asa ca am intrat si nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca nu mai exista CSGO. In schimb, incepuse download-ul pentru Counter Strike 2, care se vrea a fi versiunea updatata. Insa vine intrebarea: cine a cerut-o? Daca e sa ne luam dupa primele recenzii ale noului joc, se pare ca prea putina lume.

Ati putea crede ca sunt hater, insa, daca va uitati putin la gameplay, veti vedea ca nu e chiar asa. Teoretic, schimbarea nu e prea mare. Aceleasi harti, acelasi gameplay. Insa, nu stim cum s-o spun, dar grafica pare spalacita rau. Posibil sa se schimbe pe parcurs. Voiam sa termin aici prrezentul articol, insa am zis sa ii mai dau o sansa. Asa ca am intrat iar in joc si se pare ca lucrurile sunt mai bine acum. Grafica e mult mai aproape de realitate, iar hartile au totusi schimbari de decor.

Pe unele e posibil sa nu le recunoasteti in primele secunde. Un avantaj ce a ramas insa e ca se gasesc greu meciuri. Probabil va mai dura pana lumea va da o sansa jocului Counte Strike 2, aparut pe 27 septembrie 2023. Eu cred ca o sa ma mai joc, daca va mai veni lumea. Ca asa, sa stai niste minute bune de fiecare data pana cand poti gasi cu cine sa te joci, asa cum e acum, nu prea e ok. Voi va bucurati ca jocul Counter Strike Global Offensive a devenit Counter Strike 2? Sau voiati sa fie tot CSGO?

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!