Streamcraft – Cum sa faci bani din stream-uri pe YouTube

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ati auzit, fara indoiala, de Streamcraft la cel putin unul din vloggerii de gaming pe care-i urmariti. Fiti sinceri, nu incercati sa mintiti, stim ca e adevarat. Si probabil c-ati fost destul de dezamagiti cand ati auzit ca favortii vostri aleg alta platforma pentru stream-urile lor, in locul iubitului nostru YouTube.

Ei bine, in articolul de astazi, va vom spune de ce vloggerii/gamerii romani aleg, mai nou, sa foloseasca Streamcraft, decat YouTube Live. Probabil va dati si voi seama cam care ar fi motivul, insa chiar si asa, niste cuvinte citite nu strica nimanui.

edenboutique.ro/

De ce aleg vloggerii romani de gaming sa faca stream-uri pe Streamcraft?

Streamcraft
Streamcraft

Ei bine, raspunsul pe scurt e: banii. Da, vloggerii romani de gaming aleg Streamcraft pentru ca se pot face niste bani in plus. Stim, stim, si pe YouTube Live se pot face destui bani, insa nu e la fel.

edenboutique.ro/

Pe Streamcraft, sunt monetizate si minutele in care tu te uiti la stream-urile gamerilor tai preferati. Pe YouTube nu exista asa ceva. Pe YouTube, pe langa donatiile pe care fanii le pot face in timpul stream-ului si reclamele care vor fi pe video, daca streamer-ul alege sa publice lice-ul ca video nu exista alta sursa de monetizare. Si ia haideti sa analizam putin aceste venituri:

1. Donatiile de pe stream-urile gamerilor romani

Acestea nu sunt sigure. Pot fi intr-un live, iar in altul sa lipseasca cu desavarsire. Sau, poti primi sume bune intr-un live si sa crezi ca le vei primi la toate live-urile la fel si sa te trezesti la urmatorul live cu 1 euro si atat. Nu se stie.

2. Banii din reclamele de pe YouTube afisate dupa ce livestream-ul devine video pe canalul gamer-ului

Live-urile pe are le urmariti pe YouTube Romania si nu numai pot deveni video-uri normale dupa ce s-au terminat propriu zis. Creatorii de continut pot sa selecteze acest lucru. Daca nu vor sau uita, live-ul pierdut. Insa, sa nu uitam de faptul ca daca vor ca live-ul sa devina apoi video normal, gamerii romani trebuie sa nu foloseasca lucruri cu copyright, pentru ca video-ul va fi demonetizat si e posibil sa primeasca strike.

Pe Streamcraft insa, atatea minute vizionate ai, atatia bani primesti. Bine pe langa acest lucru, se pot face bani si din donatii. Asadar, una peste alta, pare a fi o modalitate mai buna sau cel putin una suficient de buna pentru vloggeri romani.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!