Selly – cel mai popular vlogger din Romania

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly este cel mai popular vlogger din Romania. N-o spunem noi, ci cifrele bune pe care le-a facut si le face acest tanar din Craiova. Prin munca, ambitie si perseverenta, a reusit ca in scurt timp sa-l detroneze pe Mikey Hash, cel care detinea pana de curand acest titlu.

bookzone.ro

Selly – de la pasiune la profesie

Andrei Selaru n-a stiut de la bun inceput ca destinul sau va fi acela de a face lumea sa zambeasca. La inceput, a luat tot ce face in joaca, urmand ca mai apoi sa realizeze impactul pe care il au postarile lui.

In anul de gratie 2011, Selly incarca primul sau videoclip pe platforma YouTube Romania. Nimic grandios, doar un video in care se prezenta. Dupa cum marturiseste si tanarul vlogger roman, sunt destule lucruri care n-au iesit in acel video, unul din ele fiind luminozitatea. Insa, fiind primul video, se accepta. Daca ramanea la calitatea de atunci, probabil ca nu se mai vorbea despre el astazi.

bookzone.ro

Cati abonati are Selly?

Selly
Selly

La momentul scrierii acestui articol, Andrei Selaru, cunoscut pe YouTube sub numele se Selly are nici mai mult, nici mai putin de 1,590,554 Subscribers. Un numar impresionant, tinand cont de faptul ca in spatele canalului cu pricina se afla un singur adolescent.

 

Selly la Paginademedia.ro

 

In cazul in care credeati ca amploarea fenomenului si succesul lui Andrei Selaru aka Selly este doar aparent, va inselati. Tinem sa va spunem ca au fost o gramada de publicatii care i-au luat interviu adolescentului. Printre toate acestea, se numara si Paginademedia.ro, un site care, dupa cum ii spune si numele, se ocupa de tot ceea ce inseamna media iin Romania.

Vlogging-ul a ajuns sa fie o forma de media foarte folosita in Romania. Asadar, nu e de mirare faptul ca Petrisor Obae a tinut sa-i ia un interviu lui Selly. Daca doriti, puteti sa urmariti interviul apasand aici.

Nu uitati ca ne puteti da un Like pe pagina de Facebook Vloggeri.com sau un Follow pe pagina de Instagram Vloggeri.com.

Daca aveti ceva de comentat pe baza subiectului acestui articol, va invitam s-o faceti in sectiunea de comentarii, aflata mai jos. Si daca v-a placut articolul, puteti sa-i dati si un share.

 

6 thoughts on “Selly – cel mai popular vlogger din Romania

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!