Cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea este o lucrare aparte, care ne arata ca, uneori, opusurile pot forma un intreg frumos si util. Aceste doua somitati si-au unit fortele pentru a aduce pe piata un produs care cu siguranta ca va fi pe placul multor cititori dornici de a afla raspunsurile la niste intrebari grele.

Despre aceasta carte vom discuta si noi astazi. Si pentru ca ati ajuns aici la noi pe site, vrem sa va dam si un pont. Va puteti comanda aceasta carte chiar acum, la pret bun, din aceasta librarie online. Intrati si convingeti-va singuri de beneficii. E posibil sa gasiti si oferta cu transport gratuit, ceea ce ajuta mult daca vreti sa va luati doar aceasta carte. Depinde insa si de cand ajungeti voi la articolul nostru si de ce oferte active are libraria atunci, desigur. Gata, am inchis paranteza. Haideti sa vedem si despre ce arr fi vorba, de fapt, in aceasta carte.

farmec.ro

Cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea

Cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea
Cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea

Cand reusesti sa aduni doua somitati pentru a scrie o carte, iese o adevarata lucrare esentiala, de baza si de nadejde pentru oricine vrea sa afle niste raspunsuri simple la anumite dileme existentiale. Un lucru si mai interesant este ca aceste doua somitati, acesti doi specialisti provin din domenii diferrite. Am putea chiar spune ca domeniile in care dansii activeaza sunt diametral-opuse. Pe de o parte, il avem pe Preotul Constantin Necula, care, evident, are ca punct de plecare si ca subiect principal credinta. Pe de alta parte il avem pe domnul doctor Alexandru Vlad Ciurea, al carui subiect de specialitate este medicina, adica o stiinta exacta.

bookzone.ro

noriel.ro

Teoretic, cei doi nu ar avea nicio treaba, iar fiecare discutie ar trebui sa se termine fara vreo concluzie comuna. Nu si in cazul cartii Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta. Pentru ca tocmai aceasta este si ideea: doua lucruri aparent opuse, se imbina perfect, deoarece ambele sunt abordari pe care omul le poate face in misiunea sa de toate zilele.

Stiinta si credinta sunt complementare

Daca ar fi sa intrebati acum pe strada lume la intamplare: „Stiinta si credinta sunt complementare sau opuse?”, probabil ca cele mai multe raspunsuri ar fi ca cele doua sunt opuse. Una e alcatuita din lucruri palpabile, exacte, iarr cealalta nu. Insa, ceea ce trebuie sa retinem este ca amandoua sunt foarte care, utilizate impreuna, ne pot aduce mult mai aproape de adevar, de acele raspunsuri pe carre noi ca oameni simpli parrca le-am cautat de la o varsta frageda.

vegis.ro

Pe Parintele Necula il cunoastem. Specialist in teoelogie, dansul a predicat intotdeauna despre puterea credintei. Dansul a mai scris si alte carti precum Despre Sensul Vietii, Impacarea cu tine insuti sau superba serie Biblia pentru copii. In fiecare in parte, din diverse perspective, ne spune ce este credinta si care est rolul ei in viata noastra, a tuturor. In acelasi timp, domnul doctor Alexandru Vlad Ciurea este specialist in neurologie, o stiinta exacta si extrem de complexa. In lumea literara, este cunoscut si pentru cartea Sanatatea Creierului pe intelesul tuturor. Si totusi, ce legatura poate sa existe intre teologie si neurologie? Am putea spune poate ca pentru amandoua trebuie sa ne folosim creierul.

Si totusi, este vorba de mai mult

In teologie, este vorba despre energie. Credinta ne aduce aceasta energie, care ne ajuta si este alaturi de noi. Daca ne rugam, daca avem credinta, primim si energia care de multe ori ne permite sa putem merge mai departe si sa depasim obstacolele cotidiene. In acelasi timp, cand vorbim de neurologie, ati putea crede ca principalul este materia. Da si nu. Dupa cum insusi domnul doctor Ciurea ne-o spune, intervine tot energia. Studiile spun ca totul este energie, pana la urma. Din aceasta energie provine si materia.

Asadar, in concluzie, cartea Regasirea Fiintei prin Stiinta si Credinta de Parintele Necula si Alexandru Ciurea ne aduce o problematica interesanta. Doua drumuri aparent opuse, intersectandu-se, pentru a ne aduce mai rapid spre ceea ce conteaza cu adevarat. E o lucrare tare interesanta pe care noi vi-o recomandam. Daca ati citit-o deja, ne puteti spune si in sectiunea de comentarii cum vi s-a parut.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!