Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton – Recenzie

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton este o carte cel putin interesanta, din care cititorii vor avea ce invata, in ceea ce privested diverse aspecte interesante dintr-ale psihologiei. O stiinta din ce in ce mai populara, avand in vedere perioada grea pe cared o traverseaza omenirea. E nevoie de o intelegere ampla a ceea ce suntem si a identitatii noastre, ca sa putem sa mergem mai departe. Iar aceasta carte este una din acele carti care pot reprezenta un ajutor de nadejde. Va putem spune ca gasiti cartea la un pret bun in aceasta librarie online, daca va grabiti. Daca insa aveti si timp sa cititi articolul nostru, atunci haideti sa vedem despre ce este vorba.

Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton – Recenzie

Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton
Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton

Pe doamna Raluca Anton probabil ca multi dintre voi deja o stiti. Daca nu, va putem spune ca este unul din specialistii care au inteles ca, desi sunt foarte buni intr-un domeniu, nu strica niciodata sa se foloseasca si de mediul online si de marketing, pentru a putea ajunge la un public numeros. Si, daca ne uitam pe profilul de Instagram al dansei, ne putem da seama ca a reusit. La momentul scrierii acestui articol are peste 22.000 de urmaritori. Destul de multi pentru domeniul in care activeaza. Si i-a castigat pe toti datorita stilului usor de inteles si a informatiilor valoroase.

fabricadegratare.ro

Informatii valoroase vom gasi si in cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton, evident. Va fi un prieten tacut, alaturi de care vom putea porni usor, cu pasi mici, intr-o calatorie importanta. E vorba de calatoria spre sinele nostru. Pentru ca, uneori, raspunsul la intrebarea: „Cine sunt eu?” e mai complex decat „Eu sunt Andrei Cristian si am 28 de ani”. Sau „Eu sunt Andreea Simona si am 30 de ani.”. Uneori, trebuie sa privim mai departe de aceste detalii, sa mergem direct la sursa. Adica, la sinele nostru. Si sa vedem care ne sunt atuurile, care ne sunt slabiciunile, pentru a putea avea pana la urma o asa-zisa imagine de ansamblu. Sau…”sa stim cu ce defilam”, asa cum se mai spune in zilele noastre.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Un psihoterapeut priceput ne spune ce e de facut

Doamna Anton este in domeniu de peste 15 ani, timp in care a adunat in tolba foarte multi clienti, fiecare cu diverse caracteristici. Astfel, experienta ped care a acumulat-o a facut-o sa poata vedea in ansamblu principalele probleme si dificultati, dar sa poata da totusi si sfaturi personalizate, extrem de binevenite pentru fiecare in parte. Pentru ca, desi la baza, teoretic, suntem toti la fel, fiecare dintre noi poate sa reactioneze diferit. Despre toate acestea vom afla in cartea psiholoagei Raluca Anton, desigur.

Vom vedea care sunt intrebarile potrivite pentru a putea sa primim acele raspunsuri mult asteptate, care ne vor ajuta sa punem bazele unui viitor stralucitor. Pentru ca, de cele mai multe ori, e nevoie sa fim in regula cu trecutul, dar si cu prezentul nostru. Altfel, ne va fi afecta si viitorul si nimeni nu isi doreste acest lucru, desigur. Toti vrem sa fim linistiti si sa putem sa fim pana la urma impacati cu noi insine. Iar pentru a putea face aceste lucruri cat mai usor e prin activarea triggerilor, adica a acelor lucruri pe care le simtim de mult timp ca ne apasa. Trebuie sa ne raspundem, sa ne intelegem, ca sa putem dupa sa fim asa cum ne-am dorit.

edenboutique.ro/

Intai blandete, apoi stiinta in cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton

Un atuu pe care il are doamna psiholog este acela ca te cucereste cu blandete. Problematica sinelui nu este una usoara. Nu e usor sa privesti inauntrul tau, sa poti judeca obiectiv ce ai facut gresit si sa te poti ierta. Dar acesta este primul pas: iertarea personala si intelegerea faptului ca trecutul a fost si nu mai trebuie sa ne afecteze atat de mult in prezent. Pentru ca daca prezentul este tot timpul murdarit de greselile trecutului, nu va fi bine. Si nici nu va putea ulterior sa existe un viitor stralucitor si curat.

Prefata cartii Terapie 1 la 1 cu sinele tau, incepe cu „Orice lectura este asemenea unei conversatii”. Acesta e un lucru cat se poate de adevarat. Si, daca veti lua aceasta carte si o veti rasfoi, veti vedea ca intr-adevar, pare ca discutati cu doamna psiholog. Stilul este unul usor de inteles pentru oricine. Nu trebuie sa aveti in prealabil vreo pregatire in psihologie. Si daca e prima lucrare din acest domeniu pe care o cititi, cu siguranta ca veti intelege toate conceptele prezentate in cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton. Si daca tot discutam de gandire, de intelegere, sa stiti ca va putem recomanda foarte usor si cartea Sanatatea creierului pe intelesul tuturor a domnului Ciurea. E plina de informatii la fel de valoroase ca acestea din cartea doamnei Anton.

Uneori, putem sa nu mai stim exact ce facem

Stim deja ca traim intr-un secol in care viteza este un cuvant de baza. Trebuie sa facem repede totul, deis uneori, nu prea ne dam bine seama de ce. Si asa, ne aruncam in furtuna si uneori uitam sa mai iesim din ea. Din dorinta de a face totul repede, uneori nu ne dam seama exact de ce anume am facut. Trebuie sa ne luam putin timp si sa ne intrebam: „De ce fac ceea ce fac?”, dupa cum vom afla si din cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tau de psiholog Raluca Anton. E necesar sa ne punem anumite intrebari la care doar noi avem raspunsurile.

Aceasta carte-calauza ne va ajuta si in locurile si in punctele in care altfel poate ca ne-am bloca singuri sau nu am putea sa stim exact raspunsurile. Toti cei care vor cumpara cartea vor primi (cel putin in prima faza, din ce intelegem) si 2 module video, dar si niste caiete de exercitii. Totul in acelasi pret de lansare de 50 de lei. Noua ni se pare o oferta foarte buna. Despre multe alte aspecte ale introspectiei si cum ne putem ajuta noi insine sa devenim persoane mai bune veti gasi in capitolele acestei superbe carti. Sunt peste 300 de pagini de sfaturi bune. Daca ati citit-o, ne puteti spune la comentarii cum vi s-a parut.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!