Intreaba-ma despre eternitate de Ana Maria Ducuta si Raluca Adriana Muntean

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Intreaba-ma despre eternitate de Ana Maria Ducuta si Raluca Adriana Muntean este o noua aparitie pe scena literara romaneasca. Asa cum ne putem da seama foarte usor din titlu, este vorba despre…eternitate, un concept complex in aparenta, insa destul de simplu, odata ce reusim sa intelegem diverse aspecte. In randurile ce urmeaza, vom vorbi pe scurt despre aceasta carte. A, si apropo…daca vreti sa vi-o cumparati la un pret bun, va putem da chiar acum un pont. Daca intrati aici, in aceasta librarie online, o gasiti la un pret ok si vi-o puteti achizitiona. Haideti sa vedem si despre ce ar fi vorba.

bookzone.ro

Intreaba-ma despre eternitate de Ana Maria Ducuta si Raluca Adriana Muntean

Intreaba-ma despre eternitate de Ana maria Ducuta si Raluca Adriana Muntean
Intreaba-ma despre eternitate de Ana maria Ducuta si Raluca Adriana Muntean

Pe Ana Maria Ducuta o stim deja. Dar si pe Raluca Adriana Muntean. Cele 2 sunt cunoscute la nivelul pasionatilor acestui domeniu din ce in ce mai cautat, al autocunoasterii, prin lucruri nu atat de normale. Concepte precum inteligenta emotionala, calea spre sine si altele asemenea, pot fi pur si simplu cuvinte in alta limba pentru unii. Inca nu au ajuns si la noi in Romania aceste concepte la nivelul de discutie triviala. Insa, cu reprezentate precum cele 2 mai sus amintite, ne vom indrepta si noi spre mai bine, stati linistiti.

In cartea acestor 2 autoare, conceptul de etrnitate este luat si pus sub lumina reflectoarelor. Cu ajutorul cuvintelor potrivite si al exprimarilor simple, insa pline de invataminte, putem si noi, ca cititiori, sa invartim pe toate partile eternitatea. Astfel, ne vom putea plamadi noi si noi perspective despre un concept care la prima vedere, poate parea a avea o singura definitie. Daca stam putin sa ne aducem aminte, un subiect asemanator este si in cartea Caderea in timp de Emil Cioran.

bookzone.ro

Ce este eternitatea?

In cartea despre care vorbim astazi, eternitatea ne este prezentata fara vreo definitie singulara, dupa cum v-am spus. Astfel, daca suntem intrebati „Ce este eternitatea?”, nu putem da acelasi raspuns de fiecare data. Nu e ca la o problema de matematica, unde exista un singur raspuns corect. Nu, aici este vorba de flexibilitate si de personalizare. Pentru cineva, eternitatea poate sa reprezinte un anumit concept drag acelei persoane.

Pentru altcineva insa, e posibil sa fie cu totul si cu totul altceva. De aceea este interesant de abordat aceasta problematica a eternitatii, daca ne permiteti sa o numim astfel. Iar intre paginile cartii Anei Maria Ducuta si a Ralucai Adriana Muntean, vom vedea tot ce trebuie sa stim. E o carte foarte buna pentru toti pasionatii acestui subiect. Pe coperta le putem vedea pe cele 2 coautoare, stand pe canapea. Pe langa frumusetea lor, nu putem sa nu observam si faptul ca se incearca o atmosfera relaxata, ca un soi de „discutie intre fete”. Aceeasi idee se transpune si in paginile cartii, pentru ca stilul folosit este unul prietenesc, ca si cand ati sta la o cafeluta cu Ana Maria Ducuta si cu Raluca Adriana Muntean. In incheiere, va lasam mai jos si un video in care sa le vedeti pe cele 2:

Sursa: Ana Maria Ducuta pe YouTube

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!