flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

O Poveste de Craciun de Regina Maria este, dupa i-o spune si numele, o carte superba si ideala in perioada Sarbatorilor de Iarna. Atunci, cand magia ne curpinde pe toti, iar spiritul daruirii si al faptelor bune apare, totul pare posibil. Lumea nu mai e atat de infricosatoare. Obstacolele nu mai sunt atat de mari. Iar in atmosfera se simte dragostea si dorinta de a darui. In randurile urmatoare vom vedea despre ce este vorba in aceasta carticica. Daca vreti sa o achizitionati, va lasam mai jos locul de unde puteti sa o faceti, la un pret super bun:

bookzone.ro

O Poveste de Craciun de Regina Maria
O Poveste de Craciun de Regina Maria

O Poveste de Craciun de Regina Maria – Recenzie

Povestea scrisa de Regina Maria a Romaniei nu se vrea a fi o carte care sa schimbe perceptii. E doar o carte care poate sa cimentuiasca unele conceptii. Ne referim aici la conceptiile despre sarbatorile pe care in fiecare an le asteptam cu nerabdare. La final de an, ne gandim la ce am facut bine, la ce am gresit si asa mai departe. Incepe vacanta, perioada magica in care toti se aduna pe la casele parintesti, sa depene amintiri. Vorba e lunga, dulce si te face sa nu mai resimti oboseala de peste an. Si multi sunt de parere ca in aceste zile superbe e cel mai potrivit moment pentru povestile pline de minuni, lectii si insemnatate.

De aceea, aceasta carte scrisa de Regina Maria a Romaniei e o lectura numai buna. Se stie deja de mult timp ca Regina nu a fost niciodata una dintre acele figuri regale cu nasul pe sus. A stiut sa se distreze si cu personaje din inalta societate, dar si cu oamenii simpli si onesti. Astfel, a stiut sa ii asculte si chiar a invatat numeroase lectii. Pe unele le veti regasi si in paginile acestei carti. Desi la baza e scrisa pentru copii, si cititiroii mai mari se vor putea regasi in povestea aceasta simpla si de efect, pe care va invitam si pe dumneavoastra sa o descoperiti. Cartea este o traducere de Adina Mihaela Eros, A, si inca un lucru superb e faptul ca este cartonata. Astfel, se va vedea mult mai bine in bilioteca dumneavoastra. Daca mai doriti si alte carticele potrivite pentru copilasi, va recomandam Dar Motan.

bookzone.ro

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!