Serialul Doctorul Minune se incheie in decembrie!
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Doctorul Minune se incheie in decembrie! Este o veste trista pentru toti cei care urmaresc cu placere povestea lui Ali Vefa. Iata insa ca, in curand, noi toti ce ne uitam la peripetiile lui, va trebui sa ii spunem la revedere. Personajele frumoase ne vor face cu mana pentru ultima data in scurt timp. Noi am aflat ziua exacta cand se va difuza ultimul episod din Doctorul Minune. Si o sa va spunem si voua in randurile ce urmeaza. Daca vi se pare util articolul, stiti ce puteti face, in semn de multumire: sa il distribuiti pe Facebook. Dar gata cu introducerile, haideti sa vedem ce se intampla.

bookzone.ro

Serialul Doctorul Minune se incheie in decembrie!

Serialul Doctorul Minune se incheie
Serialul Doctorul Minune se incheie

Noi am fi vrut sa tina mult si bine peripetiile din spital, insa nu avem o veste prea buna. In scurt timp, trebuie sa ne despartim de Ali, Nazli si restul. Mai exact, in luna decembrie se va difuza episodul final din Doctorul Minune. Chiar la scurt timp dupa Mos Nicolae…Astfel, pe 7 decembrie vom vedea cum se termina povestile lor…Stim, stim, pare asa, prea din scurt. Si noi ne miram, insa aia e, ce sa facem? Trebuie sa ne pregatim din timp pentru despartirea de ei.

Si ne-am atasat, trebuie sa recunoastem. Din doctorul autist de la inceput, care nu prea stia cum sa se poarte, Ali a evoluat. A avut de-a faced si cu Nazli, a incercat s-o iubesca si pe Ezo Una peste alta, a devenit un cu totul si cu totul alt om. Pacat ca Adil nu mai e langa el sa il felicite. Cert este ca va fi interesant sa vedem cum se vor termina toate acestea. Poate ca la final, el va ramane cu Ezo, tanara bipolara. Sau poate ca se va impaca cu Nazli. In acelasi timp, exista si optiunea sa nu raman cu nimeni.

bookzone.ro

Ramane sa aflam si noi din ultimul episod al serialului Doctorul Minune, care, dupa cum v-am spus, se va difuza pe 7 decembrie. Dupa Doctor, am inteles ca ar reincepe Prizoniera Destinului, insa nu stim sigur. Vom vorbi intr-un articol separat, de indata ce aflam mai multe detalii. Pana atunci, va pare rau ca serialul Doctorul Minune se incheie? Puteti sa va spuneti parerea si pe aceasta pagina de Facebook.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!