Serialul Taramuri Nelegiuite se incheie pe 19 ianuarie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Serialul Taramuri Nelegiuite se incheie pe 19 ianuarie, din pacate. Se pare ca lucrurile se apropie de marele final in ceea ce priveste povestea dintre Davut si Gulfem. Si fix acum, cand parca suntem mai investiti in poveste ca niciodata… Haideti sa discutam mai multe lucruri despre acest subiect in articolul nostru de astazi.

bookzone.ro

Serialul Taramuri Nelegiuite se incheie pe 19 ianuarie

Parca mai ieri aflam ca urmeaza sa inceapa un nou serial turcesc destul de interesant. Era luna decembrie, spre final. Iar acum, nici bine nu a inceput luna ianuarie, ca deja discutam despre finalul acestei productii frumoase. Intr-adevar, serialul Taramuri Nelegiuite se incheie asa rrapid pentru ca este si o productie foarte scurta. Am mai spus-o in cateva randuri ca nu are decat 16 episoade, din pacate. Si paca fix acum, spre final, incepea sa devina din ce in ce mai interesant. Insa, se pare ca in Turcia ceva nu a mers. O fi avut audienta, insa n-o fi fost cea scontata. Asa ca filmarile s-au oprit. Si s-a facut un final rapid.

Daca avea audienta, cel mai probabil ca primul sezon ar fi avut undeva peste 20 de episoade. Si probabil s-ar fi facut si un al 2-lea sezon. Insa, iata ca cel mai probabil audientele au fost prea mici si s-a pus stop, din pacate. Am tinut sa va spunem acest lucru pentru ca probabil mai erau printre voi si persoane care au crezut ca se termina sezonul. Si ca poate exista sanse sa revina serialul cu un eventual sezon 2 ulterior sau ceva de genul acesta. Insa nu, dupa episodul de vineri, 19 ianuarie, gata. Povestea lui Davut si Gulfem din Taramuri Nelegiuite se termina definitiv. In incheiere, ce sa mai spunem? Va pare rau ca se termina acest serial? Sau nici nu l-ati urmarit? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.

bookzone.ro

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!