Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil. Postul de televiziune Kanal D l-a anuntat pe acesta ca fiind inlocuitorul creatorului de moda Catalin Botezatu in noul sezon al emisinuii Bravo Ai Stil Celebrities. Insa, cine este acesta? Care este background-ul sau profesional? Avem toate detaliile in articolul de astazi.

bookzone.ro

Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil

Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil
Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil

Zilele trecute, un anunt total neasteptat zguduia industria televiziunii. Catalin Botezatu, un jurat apreciat de la Bravo Ai Stil, urma sa nu mai participe in noul sezon din aceasta toamna. Dupa ce fanii acestuia au trecut pested socul initial, au inceput intrebarile de genul „Pai bun, si cine o sa vina in loc?”. Unii au inceput sa speculeze ca Iulia Albu va reveni la pupitru. Din pacate pentru admiratorii ei insa, ea are contract cu Antena Stars, asa ca nu prea avea cum sa ne incante la Kanal D.

Astazi, va putem spune ca Tibi Clenci juratul cel nou al emisiunii Bravo Ai Stil. E o alegere tare interesanta pentru format. Acesta are un background profesional bogat, fiind atat fotograf de arta vestimentara, cat si director de creatie. De-a lungul carierei sale, a avut colaborari atat cu branduri locale, cat si cu unele internationale, precum Louis Vuitton.

bookzone.ro

Tibi Clenci – cel mai bun fotograf din Romania

Munca domnului Clenci nu a trecut neobservata. Ani la rand, el a primit titlul prestigios de „cel mai bun fotograf din Romania. In afara, viziunea acestuia, transpusa in poze, a putut fi admirata in reziste de top, precum Elle din Franta sau Vogue din Japonia. Una peste alta, domnul Tibi Clenci stie ce inseamna moda. Dupa declaratiile sale, la Bravo ai Stil trebuie sa gaseasca o muza, o femeie care sa stie sa poarte hainele. Daca o va gasi si cine va fi aceasta, vom afla si noi in noul sezon.

Acum, ca Tibi Clenci este noul jurat, probabil ca va intrebati ce va face pe mai departe domnul Botezatu. Ei bine, el va colabora in continuare cu Kanal D, insa la alte proiecte. In prezent, il puteti vedea la Teo Show, alaturi de Raluca Badulescu, in rubrica „Asa da, asa nu”. Sigur ne va tine si dansul la curent pe profilul sau de Instagram, ne gandim.

1 thought on “Tibi Clenci este noul jurat Bravo Ai Stil

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!