Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler – Un super thriller romanesc!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler se anunta a fi cea mai asteptata carte din Romania din toamna acestui an. Presarata cu intrigi nemaivazute, dar si ajutata de talentul narativ al autorului, actiunea va lasa urme adanci in sufletele cititorilor. In cele ce urmeaza, vom vedea pe larg despre ce este vorba in cea mai recenta opera a domnului Bergler. Totusi, daca sunteti nerabdatori si vreti sa stiti sigur ca ati prins romanul la precomanda, va dam un pont. Puteti precomanda Minciuna chiar acum, la un pret cu mult mai mic decat cel de lansare. E vorba de 25% reducere. Unde mai punem si faptul ca veti primi un exemplar cu autograf?

bookzone.ro

Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler
Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler

Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler – A 3-a dintr-o serie fascinanta

Inainte de toate, trebuie sa va spunem un lucru: da, domnul Igor Bergler e roman. Desi prima data cand cititi numele, numai la nationalitatea romana nu va duce cu gandul, dansul e roman. Am tinut sa lamurim acest aspect, pentru ca, de-a lungul timpului, multi au fost indusi in eroare si se gandeau ca e cineva din cine stie ce alta tara.

Revenind, cartea Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler reprezinta a 3-a parte din seria aventurilor profesorului Charles Baker. Dupa Biblia Pierduta si Testamentul lui Abraham, se pare ca pericolele trec la un cu totul si cu totul al nivel pentru profesor. Lucrurile vor scapa de sub control si doar o mine luminata va putea pune cap la cap toate indiciile. Cartea va putea fi disponbila incepand cu 21 septembrie, o data care nu este intamplator aleasa de domnul Bergler. Insa, mai multe detalii despre insemnatatea ei vom afla pe parcurs.

bookzone.ro

O promovare…ca la carte

La fel ca in oricare alta industrie, trebuie sa existe si un profit, ca sa se poata continua. Altfel spus, produsele trebuie vandute, iar pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie ca lumea sa afle de existenta lor. Aici intervine promovarea, care deja nu mai este un moft nici macar atunci cand vine vorba despre carti. Din fericire, domnul Bergler stie toate aceste lucruri. Doar a fost la carma unei agentii de publicitate, asa ca probabil nici aceasta industrie nu prea mai are secrete. Traind in secolul vitezei, uneori metodele traditionale nu mai sunt indeajuns pentru ca vestile sa ajunga la toate categoriile de public-tinta.

Am fost placut surprinsi sa vedem ca promovarea cartii Minciuna lui Michelangelo se intampla in online, pe partea de video. Pe contul editurii Litera, de exemplu, a fost incarcat un trailer al cartii. Nu ni se arata prea multe, ci doar atat cat trebuie. In cazul in care nu l-ati vazut deja, vi-l lasam mai jos:

Sursa: Editura Litera

Daca publicul aflat in etate poate ca nu petrec atat de mult timp pe YouTube, de exemplu, nu putem spune acelasi lucru si despre cel tanar, care e mai greu de „prins”. Ei isi petrec o mare parte din timp fie aici, pe YouTube, fie pe TikTok. Asadar, o simpla idee ca aceasta a promovarii si pe aceste platforme nu poate sa fie altceva decat o idee foarte, foarte buna. Inca nu am vazut vreo reclama pe TikTok, dar nu ne-ar mira daca ar urma vreuna. Dupa cum v-am spus si intr-un articol anterior de pe site, TikTok-ul este in voga printre romani, avand numerosi utilizatori.

 

Un thriller plin de istorie

Pe langa firul narativ plin de neprevazut, cititorii se vor putea bucura si de varietatea de date istorice pe care domnul Bergler le-a introdus. La fel ca si in cazul primelor 2 romane, si aici vor fi foarte multe informatii pe care poate ca altfel nu le-am fi putut afla. Noi apreciem tare mult cercetarea pe care o face autorul inainte de fiecare noua poveste. De ce? Pai, una este sa scrii fictiune pura si alta e sa mai ai si putina istorie presarata printre pagini.

In clasele primare, unii copii stiti ca faceau sau inca fac o materie numita matematica distractiva, pe langa cea clasica. In cadrul acesteia, am putea spune ca abordarea este mult mai buna, iar copiii aproape ca isi doresc singuri ca invete cat mai multe taine ale cifrelor. De ce? Pentru ca totul se intampla altfel. Astfel, elevii au o altfel de perspectiva asupra problemelelor cu cifre si numere. Si ajung sa invete mai usor anumite concepte.

De ce am scris acest paragraf? Ca sa intelegeti cam cum sta treaba si cu istoria din cartile lui Igor Bergler. Dupa ce am citit Biblia Pierduta si Testamentul lui Abraham, ne-am trezit ca avem o mai buna intelegere asupra multor evenimente si concepte istorice. Daca ne-ar fi pus cineva sa le invatam pentru ca trebuie, nici ca le-am fi retinut. Dar asa, avand in vedere ca erau necesare in desfasurarea actiunii, nici nu am simtit cand le-am invatat.

Subiectul cartii Minciuna lui Michelangelo

Ca de fiecare data, e vorba de un mister care se pare ca le joaca feste multora, cu exceptia profesorului Charles Baker. De data aceasta insa, intensitatea va fi una cu mult mai mare decat pana acum. Cineva din umbra se pare ca vrea sa ii faca disparuti pe multi dintre cei ce au legatura cu Biserica. Cetatea Eterna nu mai este de mult timp linistita, caci teama oamenilor atrage dupa sine decizii nu foarte bune si un sentiment generalizat de anxietate si angoasa.

Aflat intr-o vizita neasteptata la niste rude despre care nu avea habar, domnul Baker se trezeste aproape luat pe sus, caci s-ar parea ca exista o legatura intre el si evenimentele recente. Insa, de unde pana unde? Nici el si nici macar Columbus Clay nu stiu. Insa sunt fortati de imprejurari sa isi puna mintile la contributie si sa vada despre ce este vorba. Primele indicii duc la Michelangelo Buonarotti, un personaj din istoria indepartata, care se pare ca ascunde unul dintre cele mai mari secrete ale lumii. Sa fie totusi acesta, adevarul sau e o simpla perdea de fum, ce ascunde, de fapt, alte interese? Vom afla citind Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler, incepand cu data de 21 septembrie. Desigur, cei care precomanda cartea din locul pe care vi l-am spus si noi mai sus, o vor primi mai repede.

 

2 thoughts on “Minciuna lui Michelangelo de Igor Bergler – Un super thriller romanesc!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!