Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler reprezinta cea mai noua lucrare a indragitului autor roman. E tare interesant stilul dansului intotdeauna versatil. Daca va aduceti aminte, domnul Bergler a debutat cu un thriller exceptional, respectiv Biblia Pierduta. Dupa, au urmat lucrari in acelasi stil literar. In aceasta care despre care vom vorbi in randurile urmatoare insa, pare sa fi abordat un stil nou, dar si cat se poate de savuros.

bookzone.ro

Si daca tot ati ajuns aici, la noi pe site, vrem sa va dam si un pont. Puteti sa va luati chiar acum cea mai nous carte a lui Igor Bergler la pret bun din aceasta librarie online. E printre cele mai iubite din Romania si are des reduceri, dar si oferte din acelea cu transport gratuit, care se potrivesc manusa, mai ales daca dorim sa cumparam o singura carte. Intrati si vedeti daca mai e in stoc, caci e foarte probabil sa se epuizeze rapid stocurile. Desigur, puteti face acest lucru doar daca ati mai citit carti de Igor Bergler si stiti deja ce poate dansul. Daca insa va pregatiti doar de un potential prim contact cu cuvintele dansului, haideti sa vedem cam ce putem sa gasim si noi in aceasta noua opera.

Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler Rezumat

Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler
Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler

 

Inca din titlu, ne putem da seama ca discutam despre satira. Pe noi cel putin ne-a dus cu gandul din start la „Mos Ion Roata”, nu stim de ce. Numele personajelor parca ne sunt cunoscute si nu chiar. Daca va place politica si ii cunoasteti pe domnii ce activeaza in acest domeniu, e posibil sa va spuna totusi ceva. Pentru ca asta s-a si vrut, sa se scrie despre dansii, dar intr-un fel extrapolat. E vorba despre o trecere in revista a realitatilor din Romania, plina de umor savuros.

bookzone.ro

Pe parcursul paginilor, veti gasi mai multe denumiri transformate intr-un stil umoristic, pentru a ne lasa totusi sa ne dam seama de corespondentul din realitate, chiar daca, in cartea Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler, va fi alta locatie. Ne-a placut treaba asta cu „o istorie vesela a unei lumi triste”. Cu juma de gura am ras si noi, dar cu cealalta jumatate nu prea. Chiar si asa, cartea nu este facuta sub nicio forma cu ideea de a intrista, ci din contra. Teoretic, dupa ce parcurgem cele 240 de pagini pline de peripetii, vom avea cel putin un zambetel undeva in coltul guritei. Asadar, daca vreti sa radeti, incercati noua carte a indragitului autor. Puteti sa jucati si un joc:

Igor Bergler si cartile cu profesorul Charles Baker

Dupa cum v-am spus si la inceputul acestui articol, Igor Bergler este cunoscuta mai degraba pentru thrillerele sale exemplare. Va ziceam de Biblia Pierduta, care este, de altfel si prima carte din seria peripetiilor profesorului Charles Baker. Dupa, a urmat Testamentul lui Abraham. A fost o alta carte care imbina istoria si thrillerul in proportii ideale. Iar mai nou, avem si cartea Minciuna lui Michelangelo in portofoliul literar. Multi se asteptau ca urmatoarea carte sa fie tot cu si despre Charles Baker. Iata insa ca scriitorul Igor Bergler ne-a luat prin surprindere si a lansat ceva la care nimeni nu se gandea.

Cartea Mos Teaca cel Nou Ciuca batailor lui Klaun Imparat de Igor Bergler este numai buna de petrecut timpul, pana cnad ne vom intoarce cu totii la ceea ce asteptam cel mai mult: continuarea cu Charles Baker. Va putem spune ca noi suntem fani ai povestilor scrise cu talc ale domnului Bergler. Acelea care ne duc pana la urma si la un studiu individual, dupa ce povestea principala se va fi spus deja.

Si, desi apreciem si aceste carti precum cea cu Mos Teaca cel Nou, nimic nu va putea fi la fel de bun ca aventurile contra cronometru. Acelea in care exista o miza si pe parcursul carora putem invata noi informatii pe care altfel poate ca nici nu le-am baga in seama. Pentru ca e si treaba aceea ca e mai usor sa inveti ceva cand nu te strofoci sa o faci. Si cand esti in toiul actiunii, alaturi de personajele de pe langa Charles Baker, daca mai afli si niste date istorice sau altceva, sigur iti e mai usor sa le retii. Noi mai avem de citit Minciuna lui Michelangelo si dupa o sa fim la zi cu tot ce s-a scos cu profesorul Baker.

Igor Bergler, cel mai bine vandut autor roman

Desi sunt slabe sansele, e posibil ca nu toti sa il stiti pe domnul Bergler. Nu o sa stam sa ii scriem aici biografia sau ceva, stati linistiti. Tot ced va putem spune e ca debutul in literatura s-a produs destul de tarziu. Dupa cum putem afla si de pe pagina de Wikipedia, dansul a fost inainte si specialist de marketing, printre altele. Iar aici, ca o paranteza, trebuie sa va spunem ca… se vede. A stiut cum sa isi faca publicitate. A stiut ce strategii de marketing sa foloseasca si i-a reusit, pana la urma.

Cartile lui Igor Bergler se vand in prezent ca painea calda. Au fost publicate si la editura lui Umberto Eco, din cate stim, asa ca putem spune deja ca e un autor recunoscut la nivel international. Stim cu totii cat de greu este sa traiesti din scris carti, mai ales in Romania. Dar iata insa ca domnul Bergler e exemplul viu ca… se poate. Nu stim exact cati bani face Igor Bergler din cartile sale. Insa cel mai probabil face indeajuns de mult incat sa poata considera scrisul principalul sau job. Desigur, putem sa ne inselam, e doar o presupunere. Si aici incheiem si noi acest articol. Daca v-ati luat cea mai noua carte a lui Igor Bergler, ne puteti spune si la comentarii daca v-a placut sau nu. Si daca tot ajungeti la comentarii, ne puteti spune si despre ce carti ati vrea sa mai vorbim aici, pe site.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!