Andrei Ruse lanseaza Cartea Ielelor, al 2-lea volum al seriei Ultimul Imparat Nemuritor

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Andrei Ruse lanseaza Cartea Ielelor, al 2-lea volum al seriei Ultimul Imparat Nemuritor. Dupa un prim volum de succes, iata-ne ajunsi si aproape de inceputul partii a 2-a care se anunta a fi mai epica, din toate punctele de vedere. Daca stiti deja ce ii poate pielea scriitorului roman si nu vreti decat sa aflati de unde sa va luati cartea la pret bun, avem un pont. Vi-o puteti lua chiar acum din aceasta librarie online. E printre cele mai reputabile din Romania. Iar acum, cand va scriem noi acest articol, cartea se afla la precomanda, avand o reducere de 20%. Asadar, aveti daca nu toate motivele, atunci macar cateva foarte bune sa vi-o comandati si sa sustineti astfel literatura autohtona.

bookzone.ro

Andrei Ruse lanseaza al 2-lea volum al seriei Ultimul Imparat Nemuritor

Cartea Ielelor de Andrei Ruse
Cartea Ielelor de Andrei Ruse

Vreti sa va spunem ceva? De fiecare data cand un autor roman are succes, ne bucuram. Desi probabil multi ar fi invidiosi, pe premisa „sa moara si capra vecinului”, noua ne place sa vedem idei pur romanesti care reusesc sa ajunga la inimile cititorilor. Stim cu totii ca in Romania nu se citeste chiar asa de mult. Iar daca nu ar exista ambitiosi precum scriitorul si editorul de carte Andrei Ruse sau Igor Bergler atunci chiar ca scena literara romaneasca ar fi una alcatuita doar din… traduceri, idei ale altor scriitori din alte tari. Si ar fi super trist. Primul volum din seria Ultimul Imparat Nemuritor (pe care vi-l puteti lua de aici, daca nu-l aveti inca in biblioteca) a fost un succes neasteptat. Da, la ce public activ are domnul Ruse pe pagina dansului de Facebook, un lucru era sigur: aveau sa se vanda destule.

Insa, dupa cum a marturisit-o si autorul, succesul a fost mult mai mare decat se astepta. Au inceput sa apara recenzii de la iubitorii de carte de pe Instagram sau de pe TikTok. Au inceput si laudele in privat si nu numai. Iar sperantele lui Andrei Ruse ca va fi o serie de succes au crescut. Acum discutam deja despre al 2-lea volum. Daca ne permiteti o paranteza, s-a miscat super repede. De obicei, dureaza destul de mult pana apare o noua carte. Dar se vede experienta de editor de carte, dar si de scriitor, care, combinate, iata ca fac foarte bine.

bookzone.ro

Cartea Ielelor din seria Ultimul Imparat Nemuritor de Andrei Ruse Rezumat

Acum ca am terminat cu expunerea cu accente de lauda (meritata, de altfel), probabil ca va intrebati care e rezumatul Cartii Ielelor. Ce se intampla si in ce directie se duce actiunea? Ei bine, va putem spune ca Aleodor va avea multe de infruntat. Gheonoaia, Muma Padurii, dar si alte personaje rele sunt pregatite sa isi arate fortele. Si sa ii puna bete in roate, desigur. Trebuie sa apreciem faptul ca multe personae fantastice din mitlogia romaneasca isi fac aparitia. Noi suntem fani ai folclorului romanesc.

Se stie deja ca Aleodor trebuie sa ajunga la Tinerete Fara de Batranete si Viata Fara de Moarte. Este telul sau, de la care nu are de gand sa se abata sub nicio forma. E pregatit sa se lupte cu toti care au de gand sa ii puna piedici. Are in cap un singur scop. Ce nu stie el insa este ca nu a luat in calcul chiar toate…lucrurile ce i s-ar putea intampla de-a lungul calatoriei sale. Nu s-a gandit de dinainte ce va face daca sed va indragosti si nici in ce directie se vor indrepta peripetiile sale, odata aburit de fiorii dragostei. Pentru a vedea ce se intampla, va trebui sa citim Cartea Ielelor de Andrei Ruse, desigur. Mai multe detalii despre viata scriitorului roman puteti afla din biografia de pe siteul propriu.

1 thought on “Andrei Ruse lanseaza Cartea Ielelor, al 2-lea volum al seriei Ultimul Imparat Nemuritor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!