Cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron Rezumat si Recenzie
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron reprezinta finalul unei serii care a tinut cu sufletul la gura foarte multi cititori. Acum, toata lumea se intreaba in primul rand daca si cum vor redeveni un cuplu Nick si Noah. Si evident… cum se va termina totul. Despre aceste lucruri vom vorbi si noi pe scurt in randurile urmatoare. Insa, pentru ca ati ajuns aici, la noi pe site, vrem sa va dam si un pont. Va puteti lua chiar acum aceasta carte, la pret bun din aceasta librarie online. E printre preferatele noastre, pentru ca mai mereu sunt oferte bune si gasiti si transport gratuit, daca aveti noroc. Depinde si de perioada in care ajungeti la articolul nostru, desigur. Revenind insa…

bookzone.ro

Cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron Rezumat si Recenzie

Cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron
Cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron

In seria aceasta au fost atatea rasturnari de situatie incat aproape ca nici nu le mai stim numarul. Insa, ce e cert e ca greul de-abia de aici inainte vine. Relatia dintre Nick si Noah a trecut prin multe si in primele pagini din cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron pare a fi deja gata. Desigur, noi, cititorii, tot speram ca in vreun fel anume, lucrurile se vor imbunatati. Noah e de parere ca si-a gasit marea dragoste. Unii ar putea spune ca ar trebui sa fie fericita, avand in vedere acest lucru. Insa, ce poti sa te faci atunci cand ai habar cine este alesul inimii tale, insa nu sti cum vei putea sa il mai faci sa se intoarca la tine? Si daca se intoarce, de unde poti sa stii daca ceea ce veti trai in continuare va mai fi la fel de pur si de placut ca inainte?

Intrrebarile sunt multe, iar obstacolele par si mai multe in ceea ce priveste relatia lor. Dupa greseala uriasa pe care a facut-o Noah, acum ick si-a sters-o total din suflet si din inima. Sau, cel putin, a incercat. Pentru ca oricat de mult ai folosi „guma de sters”, intotdeauna vor exista urme mai mari sau mai mici care iti vor aduce aminte de trecut. De ce a fost. Chiar si asa, Nick nu vrea sa o mai vada vreodata pe Noah.

bookzone.ro

Si totusi, se intalnesc

In cartea Pacatul Nostru de Mercedes Ron, Noah si Nick se intalnesc totusi, chiar daca niciunul dintre ei nu mai avea de gand sa se priveasca in ochi. Impreujurarile ii fac sa se revada, insa, desigur, asta nu inseamna nimic. Depinde doar de ei sa vada daca pana la urma, in ciuda tuturor punctelor pe care le-au pus dupa ei, va mai exista si „de la capat”, astfel incat totul sa nu fie decat un simplu „punct si de la capat”.

Trilogia lui Mercedes Ron a fascinat milioane de utilizatori ai site-ului Wattpad si ulterior milioane de persoane care au cumparat volum dupa volum, vrand sa vada cum incepe, cum se desfasoara si acum cum se termina rrelatia dintre Noah si Nick. Detaliile pas cu pas le veti putea afla doar citind cartea, desigur. Noi v-am spus in mare cam despre ce este vorba. Va recomandam si cartea Ce stie doar vantul, daca sunteti pasionati de astfel de povesti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!