Cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi este o lucrare cu un titlu simplu, insa de efect. Nu este impopotonata cu brizbrizuri, nu sunt adaugate lucruri inutile. Este vorba doar de o experienta culinara impartasita de autor cu toti cei ce se intreaba ce sa manance, mai ales in perioada postului, foarte importanta in Ortodoxie.

bookzone.ro

Pentru ca ati ajuns aici, la noi pe site, putem sa va dam si un pont, sa stiti. Va puteti lua chiar acum cartea lui Savatie Bastovoi la un pret bun din aceasta librarie online. Are reputatie printre cititori, iar comenzile se livreaza destul de repede. Si, in functie de cand ajungeti sa cititi articolul acesta, e posibil sa prindeti si diferite oferte. Stiti voi, din acelea cu transport gratuit sau poate niste reduceri. Depinde de ce decide respectiva librarie online, desigur. Inchizand paranteza, haideti sa vedem despre ce este vorba in aceasta carte de bucate a domnului Bastovoi.

Cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi Recenzie

Cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi
Cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi

In vremurile noastre, intrebarea „Ce mancam azi?” este des intalnita. Parca nici bine nu incepe ziua si nu terminam cu micul dejun, ca deja ne intrebam ce vom manca la pranz. Apoi seara, cand venim acasa obositi de la locul de munca, e si mai si. Parca ne-am dori sa mancam tot frigiderul. Desigur, daca avem un job remote, lucrurile se schimba. Uneori in bine, uneori in rau. Faptul ca suntem toata ziua acasa ne poate face sa mancam mai mult sau nu. Depinde de fiecare persoana in parte. Insa, acest articol nu e despre cat sa mancam, ci despre ce sa mancam. Iar cartea mea de bucate de Savatie Bastovoi reprezinta alegerea ideala, daca ne dorim sa intelegem mai bine ce este postul in Ortodoxie, ce putem sa mancam si asa mai departe.

bookzone.ro

Ne putem da seama de sinceritatea lucrarii foarte simplu. Daca altii apeleaza uneori la poze editate frumos sau pur si simplu luate de pe net atunci cand alcatuiesc o carte de bucate, Savatie Bastovoi a facut fiecare poza de unul singur. Nu a vorbit din carti, ci a scris o carte reala, cu alimentele pe care le consuma. Prietenii au fost cei ce i-au dat aceasta idee si au insistat sa devina realitate. Asa ca, usor, usor, domnul Bastovoi a inceput sa pozeze si sa scrie. Si e de apreciat. Va dati seama ce munca sa gatesti, sa faci si pozele si sa si scrii tot ce trebuie. Nu vorbim de doua sau trei retete, ci de mult mai multe.

Introducere despre mancare si post in Ortodoxie

Cartea incepe cu o parte mai mult teoretica, insa foarte necesara, pentru a afla totul despre post si mancare in Ortodoxie. Totul cu ajutorul Scripturilor si scrierilor Sfintilor Parinti. Ulterior, vom putea patrunde in tainele mancarurilor. Vom afla cateva secrete despre cum sa alegi mancarea si cum sa vii de la piata cu plasele pline, cu bani putini, dar cu posibilitatea de a face mancare buna. Pentru ca si asta este o problema in ziua de astazi. Multi dintre noi, in primul rand, parca nu mai avem acel curaj de a gati si de a experimenta. Pentru ca par a fi multe lucruri pe care trebuie sa le invatam si de care, trebuie sa recunoastem, parca nu mai avem chef. Ca o paranteza, despre foamea sufletului, dar dintr-o cu totul si cu totul alta perspectiva, putem afla si citind cartea Foamea Sufletului.

In Cartea Mea de Bucate de Savatie Bastovoi vom putea invata multe lucruri utile. De exemplu, stiati ca nu aem neaparat nevoie de frigider pentru a putea tine carnea, dar si pestele proaspete? Pe vremuri, cand nu existau frigiderele, lumea se descurca astfel. Iar unele dintre aceste stravechi secrete din acele vremuri le vom putea afla si noi rasfoind aceasta carte. Cum suna o masa boiereasca ce costa putin? Prea bine, nu-i asa? Ei bine, Savatie Bastovoi ne ajuta sa ne alcatuim mancarea intr-un fel in care sa nu ne golim nici portofelele, dar sa ne putem umble stomacurile asa cum se cuvine. Pe Savatie Bastovoi il putem gasi si pe pagina de Facebook. Aici posteaza des pilde, sfaturi, iar cei carora le sunt pe plac acestea, ii pot urmari postarile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!