Cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei este o lucrare ideala pentru toti cei ce doresc sa afle cum gandesc femeile, dar si cum sa le satisfaca. Sunt multe situatii in care barbatii par paralizati de intrebari la care nu isi pot raspunde. Par ca nu inteleg subtilitatile care pentru femei inseamna atat de mult. Poate pun o intrebare gresita, pe care ei totusi o considera inofensiva. Sau poate fac ceva incredibil de dizgratios, pe care, la fel, ei l-ar cataloga drept un comportament absolut normal. Se intample

bookzone.ro

De aceea, psihoterapeutul Cristian Andrei, pe care probabil ca il stiti din aparitiile sale la TV si nu nuami vine cu un soi de ghid. O lucrare care sa audca putina lumina asupra unor intrebari si nesigurante, desigur. Daca va grabiti si vreti doar sa stiti de unde puteti sa va luati cartea chiar acum, la pret bun, avem un pont. O puteti lua din aceasta librarie online. E printre cele mai renumite din Romania. Si aveti si posibilitatea sa o comandati prin EasyBox.

Cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei Recenzie

Femeia a reprezentat dintotdeauna o enigma, este adevarat. S-au scris sute de mii de povesti despre puterea si farmecul unei femei. Diverse lupte din istorie au pornit de la o femeie si de la dorinta de a-i atrage atentie. Pe parcursul timpului, au aparut studii de specialitate in ceea ce privested ce vor femeile de la barbati. Unii considera ca sunt niste prostii, altii nu. Cei din prima categorie e posibil sa aiba si diverse probleme cu femeile de langa ei. Pentru ca ajung sa le invaluie intr-o aura plina de necunoscut. In realitate, femeile sunt simple. Nu vor lucruri atat de greu de obitunt. Ce e complicat insa e sa iti poti da seama exact ce vor. Aici e adevarata dificultate cu care te poti confrunta.

bookzone.ro

De aceea a si aparut cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei. Pentru a putea ajuta barbatii in aceasta calatorie, despre care putem afirma chiar ca este calatoria vietii lor. Cartea ii va ajuta sa inteleaga cum gandesc femeile, dar si ce pot ele sa vrea, cu adevarat. Pentru ca, repetam, nu este atat de greu de aflat… Si stiti care este ideea? Pentru ca na, unii probabil se vor gandi ca n-au nevoie sa inteleaga femeile. Atata timp cat poti face din interactiunile cu orice femeie o adevarata experienta, te simti si mai barbat ca niciodata.

Ce poti invata din Harta Femeii, cartea domnului doctor psihoterapeut Cristian Andrei?

Cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei
Cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei

In primul rand, veti invata niste lucruri care va vor putea ajuta sa intelegeti femeia in general. Desigur, aici ne referim atat la femeia sufletului vostru, cat si la femeile din jur cu care, inevitabil interactionati. Daca sunteti doamna sau domnisoara si ati ajuns la partea asta, nu ne intelegeti gresit. Nu ne referim la altceva. Si nu vrem sa sune a altceva. Insa, la locul de munca sau prin oras, este normal ca barbatul nostru sa interactioneze si cu femei. Fie ca vorbim de doamna de la paine sau de domnisoara de la casa de marcat din cine stie ce magazin. Sau poate ca se duce rapid la farmacie, sa ia niste medicamente. Iar exemplele pot continua.

Iar daca vor stii cum sa abordeze, cum sa priveasca, sigur barbatul vostru va fi apreciat, iar acest lucru nu poate decat sa ii aduca vorbe bune si o stima de sine crescuta. Iar domnilor, daca voi ati ajuns aici, ideea de baza e urmatoarea: vreti raspunsurile acelea pe care le asteptati de atata timp? Va doriti sa intelegeti de ce, pana la urma, doamna voastra va da uneori ideea ca ar fi nesigura? De ce se schimonoseste atunci cand afla ca mai aveti si prietene, nu doar prieteni? Atunci cartea Harta Femeii de Doctor Cristian Andrei ar trebui sa se afle pe lista voastra de lecturi. Va recomandam si cartea Femeia intre cer si pamant.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!