Castor Oil Traducere: Ce inseamna in romana?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Castor Oil Traducere: Ce inseamna in romana? Acest termen a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat. Noi cel putin de niste saptamani, tot auzim de el pe TikTok. Ni se spune ca este benefic, miraculos, vindecator si alte astfel de epitete. Intai de toate insa, ce e acest ulei? Noi ne-am interesat si am zis sa va scriem rapid acest articol, sa stiti si voi.

bookzone.ro

Ca o gluma, nu, nu e vorba despre ulei de castor. Adica nu se refera la acel animal pe care il stim cu totii, cu dintii mari. Asa, si acum ca am lamurit acest aspect, haideti sa aflam cum sta treaba, de fapt. Si totusi, daca va grabiti si vreti sa va cumparati un astfel de ulei, ca ati aflat ca e bun, va puteti lua la pret decent din acest magazin online. Daca totusi aveti timp sa ne cititi si noua povestea despre cum am aflat de uleiul asta, va invitam la lectura.

Castor Oil Traducere: Ce inseamna in romana?

Castor Oil Traducere: Ce inseamna in romana?
Castor Oil Traducere: Ce inseamna in romana?

De obicei nu prea facem astfel de articole. Lasam pe toata lumea sa caute traducerile in romana ale cuvintelor pe diverse dictionare online si asa mai departe. Insa, cand vine vorba despre vreun termen care ia amploare si pe care il auzim des in jur, nu ne putem abtine. Asa se face ca, in timp ce stateam noi asa, ne-au aparut niste TikTok-uri in care ni se spunea despre beneficiile castor oil-ului.

bookzone.ro

Am trecut mai departe, insa faza e ca in urmatoarele zile, ne-au aparut din ce in ce mai multe. Atunci, in ciuda oboselii pe care o acumulaseram, am zis sa cautam ce inseamna castor oil in romana. Pentru ca da, oricat de obositi am fi fost, n-am crezut ca e vorba de animalul cu dinti mari.

E vorba de uleiul de ricin. Ce pareri aveti despre el?

Si asa am afla faptul ca, in realitate, castor oil inseamna ulei de ricin. Niciodata nu ne-am fi putut da singuri seama, trebuie sa recunoastem. Asadar, uleiul pe care il tot lauda diverse persoane pe TikTok este, de fapt, uleiul de ricin. Am zis bun, ce facem mai departe? Il luam sau nu? Pana la urma, am zis sa ne uitam daca il au in farmacia asta online, de unde ne mai luam noi de obicei medicamente, vitamine si altele de genul. Deloc surprizator, se pare ca il aveau pe stoc. Si de la mai multi furnizori, unde pui? Asa ca am ales si noi unul la intamplare.

L-am comandat online si dupa am fost fizic in farmacie, sa il ridicam. Am facut asa pentru ca preturile de pe site sunt aproape intotdeauna mai mici decat cele online. Si am inceput sa il utilizam. Inca e prea devreme sa vedem rezultate, dar eventula, va tinem la curent. E foarte bun in principiu pentru par, dar si pentru unghii. Voi folositi ulei de ricin? Ce parere aveti de el? Vi se pare bun sau nu prea? Ne puteti spune si in sectiunea de comentarii, desigur. In acelasi timp, va recomandam si articolul nostru despre beneficiile ghimbirului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!