Cartonasele Pokemon Paldea Evolved au ajuns in Romania!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonasele Pokemon Paldea Evolved au ajuns in Romania! Se pare ca cel de-al doilea set din era Scarlet and Violet vine plin de surprize, dar si de artworks la care ne vom putea uita cu placere. Sau pe care le vom putea folosi in jocul propriu-zis, dupa caz, desigur. Despre ce cartonase vom putea gasi in noul set, dar si de unde ni le putem lua, discutam in randurile urmatoare. Si totusi, daca stiti care e treaba si nu vreti decat un loc de unde sa le luati la pret bun, sa stiti ca le puteti gasi aici, in acest magazin online. Sigur il stiti. Iar daca nu, tocmai ati aflat de un loc bun de unde sa va luati lucruri de geeks. Aveti transport si prin EasyBox, daca nu puteti sau nu aveti chef sa asteptati curierul.

bookzone.ro

Cartonasele Pokemon Paldea Evolved au ajuns in Romania!

Cartonasele Pokemon Paldea Evolved
Cartonasele Pokemon Paldea Evolved

Al 2-lea set din era Scarlet and Violet se numeste Pokemon TCG Paldea Evolved. E un titlu destul de dubios, trebuie sa recunoastem, insa aia e, cel putin cartonasele sa fie frumoase, nu? Dupa cum ne dam seama si din titlul setului, acesta se va baza pe evolutiile starterilor din Paldea si nu numai. Desigur, ne referim aici la Sprigatito, Floragato si Mewoscarada, in prima faza. Dupa, la Quaxly, Quaxwell si Quaquaval. Dar si la Fuecoco, Crocalor si Skeledirge. Toti vor avea o gramada de cartonase dedicate lor.

Vor fi si cartonase Illustrator Rare pentru fiecare in parte, desigur. Noua ne plac alea cu Spwrigatito si linia ei evolutionara. Sa speram ca Mewoscarada SAR nu va fi prea scumpa. Din ce am vazut, cel mai scump cartonas Pokemon din Paldea Evolved ar fi varianta Alternate a lui Iono, o Gym Leaderita tare apreciata in regiunea Paldea. Daca e sa ne uitam acum pe TCGPlayer, vedem ca pretul ei sare bine de 100 de dolari. Va dati voi seama ce bine o fi sa deschideti si voi un pack asa, la smecherie, si sa va pice un cartonas de peste 100 de dolari? E visul oricarui fan Pokemon.

bookzone.ro

Ce produse Pokemon Paldea Evolved sunt?

Incepem cu produsul pe care noi il consideram cel mai bun pentru oricine vrea sa vada despre ce este vorba in orice set Pokemon. Pentru a-ti face o parere initiala, multi ati putea spune ca e de ajuns sa iti iei un singur pack. Da si nu. Noi suntem de parere ca un Elite Trainer Box este alegerea ideala. Incepand cu Scarlet and Violet, acest produs vine cu 9 packs, care sunt mai mult decat suficiente sa iti dai seama de ce vibe iti transmite un set TCG.

Si ai si sanse mai multe sa iti pice un cartonas valoros. Dupa, primesti si sleeves, pentru a-ti proteja cartonasele. Mai ai si alte lucruri trebuincioase daca vrei sa te apuci sa te joci. Depinde de tine daca vrei. Daca nu, poti sa ramai doar colectionar si sa te bucuri de cartonasele ce iti pica. Sunt foarte multi fani Pokemon in Romania si nu numai care aleg doar sa deschida si sa colectioneze cartonasele. Depinde de preferintele fiecaruia, va dati seama. Dar, ca paranteza, am vrea sa vedem si la noi turnee Pokemon, unde sa se intalneasca lumea, sa faca trade si din astea.

Ai si o carticica

Gasesti si o carticica simpatica, unde poti vedea toate cartonasele existente intr-un set. Si poti bifa ce ai si ce iti mai trebuie. De aceea noi spunem ca un ETB este ideal. Sa nu mai spunem ca tot incepand cu aceasta noua era Pokemon TCG, fiecare ETB vine si cu un promo superb. Iar cel din Paldea Evolved e asa draguuuut. Ii are pe Pikachu, dar si pe Sprigatito, Fuecoco si Quaxly pe el. Pe site-ul de care v-am spus noi, un astfel de produs trece putin de 300 de lei.

Desigur, daca nu va permiteti unul, puteti incerca si un 3 pack blister. E sub 100 de lei. Aveti 3 sanse sa va pice ceva bun, dar si un promo special, pe care nu il puteti gasi in niciun alt produs. Si are si un super holo pattern. Voi ce produse v-ati luat din setul TCG Pokemon Paldea Evolved? Apropo, vedeti ca tot de aici puteti sa va luati si cartonase One Piece. Depinde daca urmariti anime-ul si sunteti fani sau nu prea, desigur.

 

1 thought on “Cartonasele Pokemon Paldea Evolved au ajuns in Romania!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!