Comunitatea Pokemon TCG din Romania e din ce in ce mai mare

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Comunitatea Pokemon TCG din Romania se pare ca devine din ce in ce mai numeroasa, pe zi ce trece. Si acesta nu poate sa fie decat un motiv de bucurie, mai ales pentru unul ca mine, care e pasionat de subiect. Se pare ca zi de zi, numarul celor care colectioneaza cartonase cu Pokemon e si mai mare.

bookzone.ro

Comunitatea Pokemon TCG din Romania

Comunitatea Pokemon TCG din Romania
Comunitatea Pokemon TCG din Romania

De vreo cateva luni, au inceput sa ma intereseze cartonasele cu Pokemon. Si am vazut ca si voua va plac, caci articolul in care v-am spus de unde vi le puteti lua, a prins avant, ceea ce inseamna ca interes exista. E tare bine. De ce? Pai, ganditi-va asa: daca aceasta comunitate va deveni una mare, ne va fi mult mai usor tuturor. Nu va trebui sa facem schimburi cu persoane din afara tarii. De asemenea, daca avem vreun cartonas Pokemon scump, vom putea sa il vindem cuiva din Romania. Si asa, o sa fie usor.

In acelasi timp, e placut sa ai cu cine sa discuti despre un subiect care te pasioneaza. Pokemon Romania, ca si comunitate, era alcatuita in proportie de 99% doar din cei ce joaca Pokemon GO. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu jocul. Doar ca, daca voiai si tu sa discuti despre ce misto arata o carte cu Bulbasaur, de exemplu, nu aveai cu cine. Toti voiau doar tips and tricks pentru Pokemon GO. Acum, usor, usor, poti sa discuti, sa afli in ce cartonase Pokemon sa investesti si asa mai departe. Bine, nu e nimic la nivelul din afara, din pacate.

bookzone.ro

Sunt cartonase putine

Poate, odata cu cresterea interesului pentru jocul de carti Pokemon, vor incepe si unele magazine sa aduca stocuri mai mari de produse. Exista locuri de unde sa iei si in prezent, cum ar fi RedGoblin. Dar inca suntem departe de niste stocuri care sa ajunga tuturor. Adevarul e ca sunt scumpe cartonasele originale. Un singur booster pack sau pachetel in romana e in jur de 20-30 de lei. In el gasesti 10 cartonase. Iar produsele mai scumpe pot ajunge chiar si la cateva sute de lei bune.

Astfel, e de inteles reticenta proprietarilor de magazine. Probabil ca stateau cu ele pe site mult timp pana cand sa le cumpere cineva. Insa, in ultima vreme, vad stocurile epuizate mult mai repede ca de obicei, semn ca multi au aflat ce tare e Pokemon sau si-au adus aminte. In prezent, Ba chiar au inceput sa functioneze si precomenzile, care inainte nu prea erau la cartonasele Pokemon. Si au inceput sa apara si grupuri super smechere, unde se discuta doar despre cartonase Pokemon.

Au aparut si magazine specializate in cartonase Pokemon

S-a intamplat si ceva ce nu credeam ca am sa vad prea curand in Romania. Au aparut mai multe magazine care sunt axate pe Pokemon cards. Daca inainte nu aveam decat RedGoblin sau LexShop, magazine care da, vand si Pokemon, dar nu ca produse principale, acum exista si altele, unde accentul e pus pe Pokemon. Adica se vand doar carti de joc Pokemon. Un exemplu ar fi site-ul PokeColectii.

Asadar, una peste alta comunitatea Pokemon TCG din Romania e in plina expansiune. Poate daca ne mobilizam asa cum trebuie, s-or uita si cei de la Pokemon la noi si or face vreun eveniment sau or aduce ei insisi produse si la noi in tara. Ce bine ar fi sa putem ua unele produse, daca nu chiar toate la preturi cel putin aproapiate de cele din Statele Unite.

Apropo, mai vrem sa va spunem ceva. Daca va place Pokemon ca franciza, adica nu doar partea de TCG, sa stiti ca avem vesti bune. Anul acesta urmeaza sa apara jocurile pentru Switch Pokemon Brilliant Diamond si Shining Pearl. Daca vreti sa aflati mai multe despre cele 2 titluri, puteti afla mai multe dintr-un articol pe care l-am scris si noi mai demult. Iar toate noutatile, atat despre cartonase, cat si despre jocuri, le vom afla rapid si de pe Instagram-ul Pokemon.

1 thought on “Comunitatea Pokemon TCG din Romania e din ce in ce mai mare

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!