Cartonasele Pokemon GO sunt aici!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonasele Pokemon GO sunt aici! Dupa atata timp, in sfarsit avem si cartonase cu jocul Pokemon GO. Parerile sunt insa impartite in legatura cu ele. Vom vorbi despre toate aceste aspecte in randurile ce urmeaza. Cartonase Pokemon va puteti lua de aici.Si nu doar din setul cu GO.

bookzone.ro

Cartonasele Pokemon GO sunt aici!

Mai stiti voi jocul Pokemon GO, ce s-a lansat in vara anului 2016? A luat toata, toata lumea prin surprindere si practic a devenit jocul anului. Nimeni nu se astepta la impactul pe care l-a avut. Practic, in vara aia, nu puteai sa mergi 2 pasi, ca vedeai pe cineva incercand sa prina Pokemoni pe telefon. A fost frumos, insa apoi, an dupa an, popularitatea jocului parca s-a diminuat. Desigur, exista si in prezent foarte multi jucatori care intra in fiecare zi sa prinda Pokemoni.

Cert este ca abia acum, in 2022, la 6 ani de la lansare, s-au gandit si Niantic si Pokemon sa faca niste cartonase inspirate de joc. Putin cam tarziu, ar spune unii. In loc sa profite de apogeul popularitatii din 2016, s-au concentrat pe altele. Sau hai, sa zicem ca poate or fi crezut ca succesul din vara va fi tot timpul. Vazand insa in 2017 si poate si in 2018 ca numarul de jucatori s-a diminuat, trebuiau sa se gandeasca la aceasta colaborare. Insa, iata ca…timpul a trecut si abia acum au dat si ei drumul la setul de cartonase Pokemon GO. Intre timp, au tot fost cartonase fake cu screenshot-uri din joc, pe care si le-au luat multi. Si cei ce le-au facut…au facut si o gramada de bani, pentru ca atunci a fost hype-ul acela nebun. Si toti voiau si cartonase si jocuri cu Pokemon, de toate.

bookzone.ro

Cele mai valoroase cartonase din setul TCG Pokemon GO

Ca la fiecare set, pe langa artwork, conteaza si valoarea cartonasului. Adica da, te bucuri cand vezi un cartonas frumos sau vreunul cu un Pokemon ce iti place. Dar parca mult mai bine e cand acel cartonas are si o valoare, gen costa ceva. Daca ne uitam pe preturile de pe site-ul CardMarket, vedem faptul ca cel mai scump cartonas din set este Alternate Art-ul lui Mewtwo, ce costa in jur de 100 de euro.

Dupa, il avem pe Mewtwo VSTAR Gold, cu un pret de 55 de euro. La scurta distanta se afla un alt Mewtwo, acela Rainbow VSTAR, la un pret de 50 de euro. Deja putem spune usor ca setul de cartonase Pokemon GO e setul lui Mewtwo. El apare pana si in design-ul Elite Trainer Box-urilor, dar si in promo-ul din interior. Setul per total, e destul de mic, asa ca, in teorie, nu ar trebui sa dureze prea mult sa il completati. Pe langa Mewtwo si Dragonite, nisted cartonase pe care si le doreste toata lumea sunt Radiant Charizard, Radiant Blastoise si Radiant Venusaur. Acestia 3 sunt starterii originali din Kanto si intotdeauna cand apar in vreun set, toti ii vor. Si probabil ca si cei din comunitatea Pokemon TCG din Romania tot pe acestea le vor vrea.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!