Cartonase Digimon – De unde sa le iei in Romania?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonase Digimon – De unde sa le iei in Romania? Se pare ca acest anime care a facut senzatie prin anii 90 revine in atentia publicului prin intermediul unui nou TCG. E facut de Bandai si se pare ca a prins tare bine la publicul larg. Despre el vom vorbi in randurile urmatoare. Si totusi, daca sunteti pe graba si nu va intereseaza generalitatile, vrand doar sa stiti de unde va puteti lua rapid niste packs de cartonase Digimon, va dam noi un pont. Le puteti lua din acest magazin online. Asa, acum revenind si la detaliile generale.

Cartonase Digimon – De unde sa le iei in Romania?

cartonase Digimon
cartonase Digimon

Nu stiu cati dintre voi va mai aduceti aminte, dar acum vreo…20 de ani aproximativ, la televizor erau cateva desene animate care ne placeau tuturor. Aveam Beyblade, Yu-Gi-Oh! Apoi existau si Pokemon si Digimon. In acesta din urma, era vorba despre monstri digitali. Digimon practic, asta si inseamna: DIGItal MONsters. V-ati prins, nu? O serie de copii, denumiti „digidestined”, ajung sa se imprieteneasca cu aceste creaturi digitale, in lumea lor, desigur.

fabricadegratare.ro

Cu siguranta ca preferatul multora a fost Agumon, partenerul lui Tai. Pana si in jocul cu cartonase Digimon, lumea il iubeste. El digivolua (da, nu evolua) in Greymon. Dupa, in MetalGreymon si la final in WarGreymon. Destul de usor de retinut pentru oricine. Cuvantul de baza e „Greymon”, la care se mai adauga un prefix, ceva. In sezonul 2 a fost si Veemon sau V-Mon, un alt Digimon popular, care e la fel si in TCG. Aparut in 2020, jocul de carti cu Digimon se pare ca se tine bine. Au aparut foarte multe seturi, iar lumea chiar se joaca Bine, la noi in Romania inca nu avem vreo comunitate sau ceva, din pacate. Dar, poated cu timpul, o sa fie. Probabil ca multi nici nu stiu ca exista si cartonase Digimon, ramanand la ideea ca sunt doar cartonase Pokemon, Magic The Gathering si Yu-Gi-Oh si, mai nou, cartonase One Piece.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!