„Ceausescule iesi putin din groapa” e vorba momentului pe TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

„Ceausescule iesi putin din groapa” e vorba momentului pe TikTok Romania, dragilor. Astfel, daca il utilizati des, e foarte posibil sa fi vazut o gramada de video-uri facute cu acest sunet. Insa, care e treaba cu el? De unde pana unde a aparut? De ce il foloseste lumea? Si mai ales, la ce se refera? Raspunsurile la aceste intrebari le vom afla din randurile urmatoare.

bookzone.ro

„Ceausescule iesi putin din groapa” e vorba momentului pe TikTok

Ceausescule iesi putin din groapa
Ceausescule iesi putin din groapa

Stim cu totii ca este o perioada grea, in ceea ce priveste preturile. De cate luni de zile, parca tot ce vedem in jurul nostru e ca se scumpesc toate. Hai, la gaze si la lumina a mai fost cum a mai fost. Dar cand a venit vorba si de scumpirea unora dintre produsele pe care chiar le consumam frecvent, atunci chiar ca s-au iscat dispute peste dispute in mediul online. Adultii au inceput sa faca galagie din cauza intrebarii „Cat mai costa o sticla de ulei astazi in Romania?”. Insa, a venit si randul tinerilor sa se rezolve pe baza produselor pe care ei le consuma frecvent.

De aceea, s-a umplut de TikTok-uri cu „Ceausescule iesi putin din groapa”, atunci cand lumea a vazut cat costa un meniu McCombo. Nu mai e de mult timp 5 lei, asa cum a ramas lumea cu impresia. Si scumpirile nu se termina aici. Stiti cat a ajuns o bana sticla de Cola sau de Pepsi la 2 jumate? E 9 sau 10 lei. Si era 6 lei…Dupa ce au vazut si scumpirea asta la suc, romanii de pe TikTok au inceput sa foloseasca sunetul cu Ceausescu.

bookzone.ro

Ce inseamna, de fapt?

Ne putem da seama usor de ce toata lumea foloseste sunetul. E ca un soi de oftat ca pe vremea cand era Ceausescu presedintele Romaniei, lucrurile nu erau chiar atat de rele ca in prezent. Nu costau toate atat de mult si parca iti puteai permite lucrurile de baza. Acum, te duci la magazin cu 100 de lei, care nu e o suma tocmai mica si te intorci cu juma de plasa, eventual. Sau poate si cu mai putin…

De unde a pornit treaba cu sunetul „Ceausescule iesi putin din groapa”? E destul de vechi sunetul, de prin 2020, cand stim cu totii ce s-a intamplat si de ce s-a impartit lumea in doua tabere. Nu va mai spunem, ca probabil va prindeti voi. Insa, sunetul a devenit foarte popular acum, recent, de cand cu preturile. Lumea pozeaza sau filmeaza noile preturi la niste produse care s-au scumpit foarte mult si baga pe fundal vorba asta cu Ceausescu. Gen, ce bine era inainte, cand ti le puteai permite si ce rau e acum cand abia, abia mai poti sa iei ceva cu 10 lei. Ne gasiti si pe IG, sa stiti. TikTok inca nu ne-am facut. Desi, daca stam sa ne gandim…Nu ar fi o idee rea. Pana la urma, din ce in ce mai multa lume a inceput sa foloseasca aceasta aplicatie pentru a ajunge la mai multa lume.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!