As vrea sa fiu un spiridus pe TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

As vrea sa fiu un spiridus pe TikTok pare sa fie trrendul momentului. Aproape ca nu mai poti sa deschizi aplicatia, ca in maxim doua secunde iti apare pe FYP ceva legat de aceasta faza. Una care efectiv n-are nicio noima. Insa, asa e cu trendurile astea, cu lucrurile ce devin virale in ultima vreme. Trebuie sa fie amuzante si atat. Si totusi, care e faza cu spiridusu? Haideti sa aflam si noi din articolul nostru de astazi. A, apropo, inainte sa incepem… Daca aveti vreun telefon pe acasa de care vreti sa scapati rapid, sa va puteti lua unul nou, puteti sa-l vindeti rapid aici.

bookzone.ro

As vrea sa fiu un spiridus pe TikTok

As vrea sa fiu un spiridus pe Tiktok
As vrea sa fiu un spiridus pe Tiktok

Ne-am adus aminte ca a mai fost un trend recent pe TikTok cu un cantec venit de nicaieri si care a prins surprinzator de bine. Ala cu cainele mananca salam, daca vi-l mai aduceti aminte. Ei bine, aici nu e vorba de vreo piesa facuta la misto in doi timpi si trei miscari intr-un studio. Nu e la caterinca, desi daca ne luam luam titlu, asa am fi tentati sa credem. Melodia care sta la baza acestui trend este una reala, veche si am putea spune chiar… clasica. Acum na, ca n-o stiam noi inainte de faza cu TikTok-ul e partea a 2-a. Insa, sa stiti ca aceasta melodie exista de 11 ani pe piata. Este a lui Ghita Munteanu. Inainte sa continuam articolul, vi-o lasam aici, sa o ascultati de la inceput pana la sfarsit:

Care-i faza cu spiridusul de pe TikTok?

Ok, dar care e legatura dintre versurile „As vrea sa fiu un spiridus/Cu o vioara si un arcus/Sa ajung la tine intr-un minut” cu albastrica sau albastrelul ala cu palariuta pe care il tot vedem? Cel mai probabil o simpla coincidenta de context sau asa ceva. Acel personaj simpatic n-are nicio treaba cu melodia. Insa, se pare ca cei de pe TikTok le-au combinat si a iesit ceva amuzant.

bookzone.ro

Si asa ne-am pricopsit cu un nou trend. Unul pe care e imposibil sa nu il vedeti cand intrati pe TikTok. O fi bine, o fi rau, depinde. Depinde de gusturi, desigur. Pe unii ii amuza. Iar pe altii ii enerveaza. Voi din ce categorie faceti parte?

 

3 thoughts on “As vrea sa fiu un spiridus pe TikTok

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!