De ce vrea toata lumea masca de Ghost Face? E un trend pe TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

De ce vrea toata lumea masca de Ghost Face? E un trend pe TikTok, in principiu. Si da, aparent conteaza foarte mult ce se intampla in aceasta aplicatie, caci multa lume ajunge sa faca ce vede aici sau sa isi doreasca ce vede aici. Inchizand paranteza, haideti sa vedem si care e, de fapt, treaba cu aceasta asa-zisa nebunie ce pare ca i-a cuprins pe tinerii din Romania.

bookzone.ro

De ce vrea toata lumea masca de Ghost Face? E un trend pe TikTok

De ce vrea toata lumea masca de Ghost Face
De ce vrea toata lumea masca de Ghost Face

Fie ca ne place, fie ca nu, TikTok Romania a ajuns sa cea moda in ceea ce priveste multe din lucrurile pe care le discutam in vietile noastre de zi cu zi. Aproape fara sa vrem, se ajunge la discutii de genul „Aia de pe TikTok si nebuniile lor”. Pe vremuri, cand ceva devenea viral, se intampla fie pe Facebook, fie pe Instagram. Acum TikTok-ul da moda. Trendurile ce se formeaza aici ajung si in discutiile din viata reala. De exemplu, mai stiti voi trendul ala cu spiridusul? In fine, revenind la subiectul de astazi, pe afara se pare ca fetele si-au gasit o noua preocupare. Una care devine din ce in ce mai deasa mai ales in perioada de Halloween.

Pentru ca in viata privata, stiti voi, aceea din pat in special, e nevoie uneori sa suplimentezi, sa aduci ceva nou, ca sa nu va plictisiti, fiecare procedeaza cum prinde. Unii aduc diverse lucruri deja stiute (n-o sa le numim), altii se imbraca poate in politisti, pompieri sau cine stie ce altceva, ca sa faca totul mai interesant. Iar mai nou, se pare ca smecheria e sa bagati in ecuatie si o masca de Ghost Face. E aproape imposibil sa n-o fi vazut vreo astfel de masca, macar pe la vreun soi de petrecere sau pe undeva pe net.

bookzone.ro

Noi o stim din Scary Movie 1

Teoretic, masca aceasta face parte din seria Scream, insa noi de exemplu nu de acolo o stim. Am vazut-o parca pentru prima data in Scary Movie 1. Si dupa, evident, de fiecare Halloween. Este putin ciudat ca masca asta e atat de veche si lumea o foloseste de atata amar de vreme, insa abia acum, recent, multi au innebunit cu ea. Mult tineret, am vrea sa mentionam. Fetelor de pe TikTok li se pare super daca partenerul lor poarta o masca de Ghost Face si daca fac amandoi o poza destul de indrazneata, intr-o ipostaza care sa le arate tuturor ca sunt iubiti.

Si cam asta ar fi pe scurt treaba cu aceasta masca pe care probabil ati vazut-o pe TikTok de multe ori in ultimul timp. Trendul total e ca iubitul unei fete sa poarte masca aceasta, iar apoi sa faca o poza impreuna cu ea. Nu va spunem mai multe, caci probabil ati vazut si voi. Trendul se pare ca e unul destul de mare, sa stiti. Voi l-ati face sau vi se pare prea pueril? Ne puteti spune si in sectiunea de comentarii. masca se poate lua si de pe Emag.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!