Cainele mananca salam pe TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cainele mananca salam pe TikTok…Cam asta reiese din faptul ca sound-ul asta apare deja la cel putin 1 din 2 TikTok-uri atunci cand mai scrollam si noi in aplicatia aceasta care a isterizat deja Romania. Se pare ca este un nou trend, pornit de la o melodie care, la prima vedere pare, pare a fi facut la caterinca. Detalii in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Cainele mananca salam pe TikTok

Cainele mananca salam
Cainele mananca salam

Stateam noi asa intr-o seara si am zis sa luam o pauza si sa ne mai uitam putin pe TikTok. N-a trecut prea mult timp si am dat peste unul random in care cineva ii dadea ded mancare unui caine niste felii de salam. Pe fundal se putea auzi o melodie care fix asta zicea…”Cainele mananca salam” Ne-a amuzat putin si i-am dat inimioara. (bine, i-am dat si datorita catelusului, care era tare simpatic)

In urmatoarea jumatate de ora, ne-au mai aparut o gramada de astfel de TikTok-uri. Si atunci ne-am dat seama ca avem de-a face cu urmatorul trend de pe TikTok Romania…Pentru ca nu credeam ca se poate face o melodie doar din propozitia aia de mai sus, am zis sa incepem sa o cautam. Trebuie sa exista si o versiune full. Doar n-a stat nimeni sa faca un sound cu un beat asa smecher doar pentru niste simple TikTok-uri, nu? Bine, ar fi putut fi adevarat. Toate la care ne-am adunat au adunat multe k-uri la vizualizari pe TikTok.

bookzone.ro

Varianta full a melodiei

Si am avut dreptate. Exista pe YouTube varianta full a melodiei. Si intr-adevar, acestea nu sunt singurele cuvinte din care este alcatuita. Chiar si asa, nu va asteptati la prea multe cuvinte noi, in afara de acestea. Tot despre salam se vorbeste si in restul versurilor, doar ca nu mai mananca doar cainele deliciul.

Incheiem si noi aici acest articol care nu era programat, dar pe care am zis totusi sa-l scriem. La cat de popular pare sa fie sound-ul pe TikTok, e posibil sa fie lume care sa caute care e faza cu cainele mananca salam. In incheiere, va lasam si voua piesa pe care noi am gasit-o pe YouTube. Dupa cum v-am spus, beatul ne place super mult. Poate ca o sa-l foloseasca baietii si la o alta piesa asa, cu versuri, versuri si o sa devina super hit. Nu ca n-ar fi deja, cel putin pe TikTok.

Sursa

2 thoughts on “Cainele mananca salam pe TikTok

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!