Gagicar ca asa vreau eu pe TikTok

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Gagicar ca asa vreau eu pe TikTok pare sa fie noul trend. De la o simpla melodie, lansata de cateva luni, s-a ajuns deja la un adevarat fenomen pe aplicatia ce a innebunit Romania. In cele ce urmeaza, vom discuta putin despre ce s-a intamplat, de fapt. Haideti sa vedem.

bookzone.ro

Gagicar ca asa vreau eu pe TikTok

gagicar ca asa vreau eu pe TIkTok
gagicar ca asa vreau eu pe TIkTok

La inceputul anului, prin ianuarie asa, pe canalul de YouTube NORIS, aparea melodia intitulata „Gagicar ca asa vreau eu”. Pana aici, nimic neobisnuit. In fiecare zi apar noi si noi melodii ale diversilor artisti. Unele ajung sa devina tare populare, altele hituri, insa pentru unele, numarul de K de la vizualizari ramane destul de scazut. Daca va numarati printre cei din ultima categorie, vrem sa facem o paranteza. Nu disperati si nu va descurajati. De ce? Pai, haideti sa luam cazul acestui pusti talentat cu canalul mai sus amintit. Facea cateva mii de vizualizari la piesele postate.

Dar, datorita unui trend care s-a viralizat pur si simplu in ultimele zile pe TiTok, cea mai recenta melodie postata de Noris puteti sa vedeti si voi cate vizualizari a inceput sa faca. Nu stiti? Pai, hai sa va spunem noi: la momentul scrierii acestui articol, are aproape 800.000 de vizualizari. Da, ati citit bine. De la niste piese cu doar niste mii de vizualizari, s-a ajuns la una de 800.000 de vizualizari, datorita TikTok-ului. Asta pentru cine inca nu crede in puterea pe care o are aceasta aplicatie…Uitati si piesa:

bookzone.ro

De unde pana unde a explodat?

Pentru ca o melodie sa explodeze in vizualizari pe TikTok sau oriunde altundeva, depinde si de noroc. Noris a avut un noroc mare pentru ca un baiat pe nume Mari Gagicarul (il gasiti aici, pe TikTok), a decis sa faca lip sync pe melodia lui. Si nu se stie de ce, utilizatorilor le-a placut asa de mult, incat au facut ca acel TikTok sa devina viral si sa depaseasca un milion de vizualizari. Si dupa, normal ca toti au revenit, astfel incat multe dintre TikTok-urile postate ulterior au prins tare bine si au trecut de acest milion de vizualizari pe care si-l doreste toata lumea.

Si de aici, au inceput si altii sa afle de melodia Gagicar ca asa vreau eu pe TikTok si au inceput sa faca video-uri. Noi va spunem sincer ca nu stim daca si inainte de a face acest lic sync, Mari Gagicarul era faimos. Acum insa, este si are niste zeci de mii de urmaritori pe contul sau de TikTok. Avand in vedere numele, ne gandim ca cel mai probabil a devenit super faimos dupa ce a folosit aceasta melodie. Si asa, iata, avem 2 noi vedete pe net: pe Noris si pe Mari. De la cel din urma, asteptam noi lic sync-uri, iar de la primul, alte melodii, ca e pacat sa nu profite acum cat e popular. Si, evident, asteptam si urmatorul trend de pe TikTok despre care sa scriem. Pentru ca sigur va mai aparea vreunul cat de curand…

1 thought on “Gagicar ca asa vreau eu pe TikTok

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!