Cine este Cristi Hope de pe TikTok?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine este Cristi Hope de pe TikTok? Pare a fi noua senzatie a retelei de socializare. Desi la prima vedere nu pare sa faca ceva extraordinar, un lucru e sigur: a devenit una dintre revelatiile aplicatiei, in ultima vreme. Deja nu exista utilizator care sa nu fi aflat despre el, macar in treacat. Desigur, unii il iau in ras, in timp ce altii il respecta. Inainte sa inceapa prezentul articol, sa stiti ca avem unul despre TIkTok, in cazul in care nu prea stiti despre ce este vorba pe platforma.

bookzone.ro

Cine este Cristi Hope de pe TikTok?

cine este Cristi Hope de pe TIkTok
cine este Cristi Hope de pe TIkTok

Pe scurt, e un tanar de 17 ani care isi urmeaza visul. Si-a postat primul TikTok undeva la sfarsitul lunii iunie a acestui an. Mai exact, pe data de 24 iunie a inceput, sperand ca va iesi ceva din treaba asta. Daca e sa ne luam dupa amploarea pe care au luat-o lucrurile, noi ne gandim ca i-a si iesit. In prezent, multi vorbesc despre el, fie ca o fac la nivel admirativ sau nu. Stiti cum se spune: ” nu exista publicitate inutila”. Cu alte cuvinte, chiar daca e vorbit de rau pe la colturi, simplul fapt ca lumea stie de el ii poate aduce diverse beneficii ulterior.

Insa, ce face Cristi Hope de pe TikTok de atrage atata antipatie din partea multora? In principiu, nimic rau. Cele mai multe video-uri scurte de-ale sale sunt unele care se vor a fi motivationale. Pana aici, nimic gresit. Insa nu v-am spus ca el vorbeste in engleza, nu in romana. Si desi se intelege ce vrea sa spuna, nu putem sa nu recunoastem si noi ca ar mai fi nevoie de imbunatatiri la accentul sau. Iar multi se leaga de acest fapt, ca engleza lui ar fi una de balta.

bookzone.ro

Nu se intelege bine cu colegii

O alta serie prin care s-a facut cunoscut pe TikTok a fost in care vorbea despre neintelegerile pe care le-a avut cu colegii lui de la scoala. Ar fi vorba despre un fenomen des intalnit in zilele noastre, respectiv fenomentul de bullying. Videoclipurile au inceput sa adune din ce in ce mai multe vizionari. In prezent, niciun TikTok de-al lui Cristi Hope nu are mai putin de cateva zeci de mii de vizite. Iar contul sau creste vazand cu ochii. Puteti sa vedeti si voi aici cati urmaritori are in secunda in care cititi prezentul articol. Acum, cand il scriem noi are peste 50 de mii. Iar numarul like-urilor e de 1.7 milioane…

De cand a inceput scoala, multi au fost curiosi ce s-a intamplat cu colegii lui Cristi Hope. L-au mai luat in ras sau au inceput sa il respecte pentru faptul ca a ajuns aproape peste noapte unul dintre cei mai vizualizati TikTokeri din Romania? Vazand ca devine din ce in ce mai prezent peste tot, au inceput si YouTuberii sa il traga putin de maneca. Multi au facut video-uri in stilurile lor caracteristice. Va lasam mai jos video-ul lui Rovision, de exemplu:

Sursa: Rovion pe YouTube

 

1 thought on “Cine este Cristi Hope de pe TikTok?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!