Ce inseamna sheesh?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna sheesh? E una din vorbele care au aparut in vocabularul uzual, odata cu popularitatea aplicatiei TikTok. De cand toata lumea o foloseste, am luat si noi, aproape fara sa vrem, unele dintre aceste expresii sau cuvinte pe care le auzeam repetandu-se in filmuletele amuzante. Ba, mai mult, am vazut multe persoane adoptand trendurile din strainatate si transforandu-le in adevarate stiluri de viata. In orice caz, haideti sa vedem care este treaba cu acest cuvant, ca doar acesta este subiectul prezentului articol, nu-i asa?A, inainte sa incepem, am uitat sa va spunem ca ne putem gasi la o vorba si pe pagina de Facebook a site-ului Vloggeri.com.

bookzone.ro

Ce inseamna sheesh?

ce inseamna sheesh
ce inseamna sheesh

Cuvantul sheesh se vrea a fi un inlocuitor pentru o exclamatie. Da, cam asta ar fi treaba cu el. In loc sa folosesti clasicul „wow”, atunci cand vrei sa te miri in privinta unui lucru, poti sa spui „sheesh” si aia e. Daca vezi un lucru smecher, nu mai spui „wow, ce tare e”, ci poti s-o termini simplu printr-un „sheesh”. Una peste alta, e doar un asa-zis cuvatul al noii generatii, pe care multi aleg sa il foloseasca pentru simplul fapt ca vor ceva nou si s-au saturat de vechile cuvinte.

Pe TikTok „sheesh”-ul e prezent in mai toate video-urile celor din afara. Si probabil ca nu va dura prea mult timp pana si tinerii romani il vor utiliza des. Pana la urma, asa se intampa in fiecare generatie. Pentru noi, cei care am crescut cu Yahoo Messenger, erau cuvinte precum lmao. Pentru adolescentii de azi, se pare ca e sheesh-ul. Si cine stie ce va fi pentru urmatoarele generatii…

bookzone.ro

Nu e in dictionar

Degeaba cautati in vreun dictionar englez acest cuvant, ca nu il veti gasi inca. E prea nou si probabil va dura pana va fi acceptat la nivel oficial. Desigur, acest lucru nu ii opreste pe toti cei care stau pe TikTok sa o sheesh-uiasca non-stop. Asa ca ne gandim ca va aparea cel putin intr-unul din dictionarele urbane pe care le gasim pe net. Sau, cine stie? Suntem in era vitezei, asa ca nu ne-ar mira sa ne trezim cu el si in dictionarele oficiale, cum s-ar spune.

Aplicatia TIkTok a devenit tare populara in ultima vreme, fara doar si poate. Atat la nivel national, cat si la nivel global, lumea e innebunita sa stea pe TIkTok de dimineata si pana seara tarziu. Si in definitiv, am inteles si noi de ce: nu ai habar la ced sa te astepti. In secunda asta poti urmari un TIkTok educativ si apoi poti da peste unul amuzant, cu doar un scroll. Unii fac si bani din TikTok, pe cand altii il folosesc doar pentru expunere. Insa, mai multe detalii puteti afla si din articolul nostru despre TikTok.

3 thoughts on “Ce inseamna sheesh?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!