Ce inseamna glow up?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna glow up? Termenul acesta, imprumutat din limba engleza, a inceput sa fie din ce in ce mai uzitat si de romani. In special de tineri. In randurile ce urmeaza, vom vedea pe scurt la ce se refera si, evident, in ce context putem sa-l folosim si noi.

bookzone.ro

Ce inseamna glow up?

ce inseamna glow up
ce inseamna glow up

Pe scurt, glow up inseamna o schimbare superba, la care nimeni nu se astepta. Sau o evolutie a cuiva la nivel fizic, dar si mental. Cand ai un glow up, te schimbi ca persoana. De obicei in urma unei drame sau a unei dezamagiri la nivel persona se intampla… Desigur, nu trebuie s-o luam in tragic. Sunt multe persoane care au un glow up pur si simplu pentru ca nu se mai suporta si nu se mai regasesc in persoana in care sunt in prezent. Asa ca se pun pe invatat, vrand sa evolueze, sa devina o versiune mai buna a lor insine.

Termenul de glow up e des intalnit pe Internet. Influencerii ce apar in fiecare zi pe Facebook, Instagram sau TikTok vorbesc adesea despre glow up-uri. Tot ei au fost si cei ce au popularizat acest termen printre tinerii romani. Acum nu se mai spune „Wow, ce te-ai schimbat.”, ci „Wow, ce glow up ai avut”. Aia e, stim cu totii ca timpurile se schimba si odata cu ele si limbajul din viata de zi cu zi. Am mai vorbit noi despre acest lucru si in articolul despre sheesh, si in altele de pe site-ul nostru. Cert este ca limba romana este intr- continua schimbare, iar neologismele devin cuvinte uzuale, folosite zi de zi.

bookzone.ro

Cum poti sa ai un glow up?

Bun, am lamurit care e treaba cu termenul. Haideti sa vedem si cum poti sa ai un glow up, mai exact. La inceput, lumea avea gresita impresie ca glow up nu poti sa ai decat daca te duci la un medic estetician si schimbi ceva la tine. Erau multe fete convinse ca daca nu isi maresc…sufletul sau buzele, nu prea au cum altfel sa treaca printr-un glow up. Nimic mai fals. Exista si metoda naturala, dar care este mai grea.

Spre deosebire de schimbatul infatisarii prin mers la medici, exista si glow up natural, care necesita mult mai mult efort, desigur. Trebuie sa muncesti in fiecare zi, sa spargi bariere si sa preiei noi perspective. Poti sa incepi sa faci sport, sa incepi sa citesti mai mult, sa faci lucruri pe care nu te-a fi gandit ca le-ai putea face vreodata.

Glow Up exterior si glow up interior

Ne-am gandit putin in timp ce scriam acest articol despre glow up… Si am ajuns la ideea ca le putem imparti in exterioare si interioare. Desigur, dintre ele, glow up-urile exterioare sunt cel mai usor de recunoscut. Sa spunem ca esti baiat, ai mai multe kg decat ar trebui si se desparte prietena de tine din aceasta cauza. Te duci si tragi tare la sala. In cateva luni, din grasutul de care isi batea lumea joc, ajungi un musculos pe care toti il respecta. Din prima secunda in care intri undeva, lumea isi va da seama ca ai trecut printr-un glow up glorios.

La capatul opus, glow up-ul interior nu prea se poate vedea chiar asa, din prima. E nevoie de niste discutii in prealabil. De exemplu, daca ai avut parte de un glow up spiritual sau comportamental, nu poti sa spui ca e vizibil la prima vedere. Pana nu te intalnesti cu persoanele cu care obisnuiai sa vorbesti si care stiau ca vorbesti intr-un anumit fel, nu prea o sa stie lumea. Insa, in definitiv, un glow up nu e ceva pe care sa-l faci neaparat ca sa te mandresti in fat altor persoane. O poti face tu pentru tine si atat. Daca ceilalti observa si apreciaza e un plus. Nu uitati ca ne gasiti si pe pagina de Facebook.

 

1 thought on “Ce inseamna glow up?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!