Vlad Vaida de pe TikTok

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Vlad Vaida de pe TikTok se pare ca e una din revelatiile acestei platforme, care a luat cu asalt publicul din Romania. Deja nu mai e niciun fel de secret faptul ca tot romanul are cont de TikTok. Insa, vine si intrebarea: se pot face bani din TikTok? Se pare ca da. Iar acest tanar, despre care urmeaza sa va vorbim in cele ce urmeaza se afla pe drumul cel bun, in acest sens.

TikTok Romania e pe val

De fiecare data cand apare o noua platforma, primii care incep sa o utilizeze devin si cei mai buni influenceri pe ea, dupa ce aceasta se ridica. In cazul Tiktok-ului, putem sa va spunem linistiti ca aceasta perioada e aceea de boom. Instalarile au crescut, numarul de filmulete s-a triplat, iar atentia oamenilor e poate mai mare ca oricand.

edenboutique.ro/

Daca nu stiti inca ce este TikTok si cu ce se mananca, va invitam sa cititi acest articol, pe care l-am scris mai demult. Simteam noi ceva in legatura cu aceasta platforma. Acum toata lumea, de la mic la mare se bucura de un cont de TikTok. Am vazut persoane din toate mediile, de la persoane influente din mediul urban pana la persoane harnice din mediul rural. Pana la urma, ce pauza mai buna de la grijile cotidiene, daca nu cateva video-uri de pe TikTok?

edenboutique.ro/

De ce e asa popular TikTok-ul?

E o intrebare destul de complexa, insa vom incerca sa simplificam raspunsul cat mai mult. Noi suntem de parere ca ineditul filmuletelor de pe TikTok reprezinta ingredientul necesar pentru popularitatea din ce ince mai mare a aplicatiei. Altfel spus, de cum instalezi TikTok-ul, te poti astepta la orice. In sectiunea ”For You”, poti da peste filmulete educationale, dar si peste unele amuzante. De asemenea, nu lipsesc video-urile de educatie financiara, video-urile cu bune maniere sau alte asemenea. Insa, dupa cum probabil v-ati asteptat, cele mai populare tiktok-uri sunt cele amuzante.

 

Vlad Vaida de pe TikTok

Vlad Vaida de pe TikTok
Vlad Vaida de pe TikTok

 

Vlad Vaida este un tanar care a inteles rapid ca platforma are potential. Desi inca nu s-a definitivat un sistem de monetizare TikTok, asta nu inseamna ca nu se pot face bani prin parteneriate. Da, da, e super simplu: vine un brand la tine si tu faci un tiktok cu produsul lor, dandu-le tag. Evident, acel brand trebuie sa aiba deja un cont de TikTok.

Tanarul in varsta de 22 de ani are un public numeros pe TikTok, apropiindu-se binisor de suma de 150.000 de urmaritori. El posteaza de cele mai multe ori video-uri amuzante, dar si nostalgice, care, insumat, au adunat nici mai mult, nici mai putin de 5.7 milioane de like-uri.

Originar din Cluj Napoca, tanarul se bucura de un public tanar, intre 18 si 34 de ani. Ii puteti gasi profilul aici. E foarte posibil ca, in viitorul apropiat, Vlad Vaida sa se numere printre noii influenceri romani.

Acesta a fost primul articol dintr-o serie in care vrem sa va aducem in atentie noile persoane care se bucura de un public numeros pe TikTok, aplicatia momentului in Romania si in lume.

3 thoughts on “Vlad Vaida de pe TikTok

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!