Cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok?

answear.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok? Doamna a inceput sa prinda tare bine, astfel incat multe dintre video-urile dansei s-au viralizat. Intr-un timp foarte scurt, a reusit sa ajunga la zeci de mii de urmaritori pe populara aplicatie. Insa, cine este de fapt aceasta persoana? Si de ce o urmaresc atat de multi? Haideti sa aflam si noi din articolul de astazi.

Vedetele de pe TikTok

Acum niste ani, noile vedete din online apareau pe nepusa masa ba pe Facebook, ba pe YouTube. Pur si simplu cei care postau si postau, dar pe care nu ii stia nimeni, faceau un video viral sau ceva si asa afla lumea de ei. Si de acolo pornea totul. In zilele noastre, lucrurile s-au schimbat. Noile vedete ale Internetului romanesc sunt descoperite cel mai des pe Tiktok, aplicatia pe care probabil ca o aveti si voi deja in telefon.

farmec.ro

Exemplele de vedete autohtone care si-au inceput cariera pe TikTok sunt destul de multe. De exemplu, il avem pe Cristi Hope. Mai sunt si Vlad Vaida, dar si Sefora Sulea. Iar lista e aproape interminabila. Probabil ca daca am sta sa scriem un articol despre toti, ar fi unul foarte lung. Revenind insa, am facut aceasta introducere ca sa intelegeti fenomentul. Pe TikTok, posteaza foarte multa lume. Iar unii dintre ei ajung la cifre uriase, transformandu-se intr-un soi de vedete. Asa cum e si cu doamna Luminita.

bookzone.ro

noriel.ro

Cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok?

Cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok
Cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok

Doamna Popa Elena Luminita de pe TikTok e una dintre cele mai fresh aparitii din aplicatie. A ajuns vedeta din greseala. Daca e sa ne uitam in sectiunea de bio, aflam despre dansa ca are 58 de ani si ca a lucrat in domeniul farmaceutic. De aici ne putem da seama ca dansa este o „tanara pensionara”. Iar atunci cand ai mult timp liber, decizi sa incerci tot felul de lucruri noi. E perfect normal. Asa se face ca doamna Popa si-a spus sa isi instaleze pe telefon TikTok-ul. Ce putea sa se intample?

A dat dovada de bun simt inca de la inceput, iar nevinovatia dansei i-a facut pe multi trolli de pe net sa isi dea seama ca ar putea rade putin. TikTok-urile dansei sunt in general cu saluturi sau urari pe care doamna Popa le face celor ce ii cer. De exemplu, sa spunem ca urmeaza ziua unui prieten de-al vostru. Ii scrieti intr-un comentariu doamnei Luminita pe TikTok daca poate sa ii ureze „La multi ani”, iar daca dansa vede si are timp, sunt sanse sa apareti pe profilul dansei.

vegis.ro

Bun, si atunci, care-i treaba?

Probabil ca pana aici nu vi se pare ceva iesit din comun. Asadar, e vorba de niste dedicatii pe care dansa le face. Insa asa oricine poate sa faca. Eu azi daca imi fac cont de TikTok si vad ca ma urmaresc niste persoane pot sa incep sa spun ce imi zic ei si gata, ajung vedeta? Ei bine, nu, caci mai este vorba de un amanunt. Dupa ce au vazut ca doamna Popa Elena Luminita de pe TikTok raspunde cu drag la aproape toate solicitarile, ce s-au gandit trolii nostri?

Sa…rada putin. Asa ca au inceput sa bage tot felul de faze. Au zis si de Mia Khalifa, au zis si de altii. Daca stati mult pe net, probabil ca stiti la ce ne referim. Dar dansa nu are de unde sa stie, asa ca repeta ce i se spune. A ajuns Mia Khalifa de exemplu sora si mama tuturor, la cat de des a fost adusa in discutie de utilizatorii aplicatiei TikTok. Si cam aceasta e treaba cu doamna Luminita. A ajuns virala pentru ca citeste toate mesajele, fara sa stie ca unele dintre ele sunt trimise de trolli, doar ca sa rada. Asa de mare a ajuns incat pana si Rovision (sau Rovion pentru unii) a vorbit despre dansa intr-unul din video-urile lui. Si asa, ne incheiem si noi articolul in care v-am spus cine e Popa Elena Luminita de pe TikTok. Pe dansa o puteti gasi aici.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!