Cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi?

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi? E o intrebare care apare din ce in ce mai des pe buzele tuturor. In perioada festivalurilor, e deja un lucru stiut ca toata lumea vrea ca prietenii lor virtuali sa fie la curent cu tot ce fac. De aceea, apar story-uri peste story-uri. Deja a aparut si vorba aia cu „ai postat azi atat de multe story-uri ca o fata care se duce vara la vreun festival”. In aceste conditii, unii au inceput sa se intrebe care e numarul pana la care pot baga stories. Iar noi va vom raspunde in articolul de astazi.

Cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi?

Cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi?
Cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi?

Inainte de toate, da, trebuie sa va spunem ca exista un numar maxim de story-uri pe care le puteti pune intr-o zi pe contul vostru de Instagram. Si acela este de…100 de story-uri. Si probabil ca acum multi dintre voi va ganditi: „Pai si daca vreau sa-l pun pe al 101-lea, ce se intampla? Imi da eroare Instagramul sau ce?”. Nu nici pe departe. Nu veti primi niciun anunt, nimic.

edenboutique.ro/

In schimb, vor incepe sa va dispara din primele story-uri. Faza cu 100 de stories maxim ramane valabila. Astfel, daca trebuie neaparat sa postati si al 101-lea story, trebuie sa stiti ca Instagramul vi-l va sterge pe primul din respectiva zi. Totul ca la final sa ramana numarul fix si maxim de 100. Deci daca mai bagati inca 20 de story-uri, vi se vor sterge primele 20 pe care le-ati pus si tot asa.

edenboutique.ro/

Instagram vrea sa limiteze story-urile si mai mult

Dintr-un motiv destul de greu de inteles, Instagramul se pare ca doreste sa limiteze si mai mult treaba cu story-urile. Nu, nu se va modifica limita de la 100 la mai putin. Sau cel putin, nu pana la momentul scrierii acestui articol, ca nu s-a anuntat. Ce s-a anuntat in schimb e ca s-ar dori ca doar 3 story-uri sa apara la fiecare in parte. De ce 3? Habar n-avem. Ideea in sine ca tu daca dai la stories la cineva sa vezi doar 3 din ele. Si dupa ce le vezi sa iti dai seama daca merita sau nu sa le urmaresti si ped celelalte. Un fel de…preview?

Si daca decizi ca ce posteaza persoana respectiva e interesant, poti sa dai pe un buton de „See all/See more”. Abia dupa iti vor aparea toate. Noua nu prea ni se pare vreo inovatie sau ceva. Se spune ca acest update ar veni ca sa ii ajute pe utilizatori sa nu piarda timpul si sa umble prin zeci de story-uri ale unei persoane care nu prea li se par interesante.

Si totusi, deja se poate

Dar se poate sa dai skip in prezent. Intri la cineva, te uiti la 1-2 story-uri si daca urmatorul de exemplu nu iti place, poti pur si simplu sa iesi si sa nu te mai uiti. Nu esti obligat/a sa treci prin toate. Dar cine stie, poate ca nu intelegem noi prea bine. Ideea e ca se fac niste teste in diverse zone. Daca se va vedea ca acest update are succes, probabil ca va veni si la noi in Romania si nu numai.

Pana atunci, gata cu acest articol in care v-am spus cate story-uri pe Instagram poti pune maxim intr-o zi. Daca vreti, puteti sa cititi si articolul nostru despre giveaway-urile de pe Instagram, in cazul ca vreti sa faceti. Sunt multe lucruri utile pe care le-am spus in el.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!