Ma Numesc Zuleyha Episodul 123 Rezumat Intreg

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ma Numesc Zuleyha Episodul 123 Rezumat Intreg: Lucrurile devin din ce in ce mai rele pentru Zuleyha. Ea e prinsa la mijloc si va avea de patimit, fara sa aiba si vreo vina…Ce se va intampla, pana la urma? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi, al episodului din 7 iunie.

bookzone.ro

Ma Numesc Zuleyha Episodul 123 Rezumat Intreg

Ma Numesc Zuleyha Episodul 123 Rezumat Intreg
Ma Numesc Zuleyha Episodul 123 Rezumat Intreg

Hakan si Abdulkadir au parte de o discutie din care cel din urma se alege cu niste bani. Acei bani nu sunt asa, dati pe degeaba. Hakan vrea ca fostul sau partener de afaceri sa plece din Cukurova si sa nu se mai intoarca niciodata. Abdulkadir ia banii, va dati seama. Doar ca sunt cam putini…Pentru cat i-a dat Hakan, el nu poate promite ca va parasi Cukurova. In schimb, ii spune ca va renunta la planul sau de a se razbuna pe familia Yaman si pe toti cei apropiati acesteia. Cu alte cuvinte, va incerca sa isi desfasoare afacerile in acele locuri si atat. Nu va vrea sa se intersecteze cu el, cu Zuleyha sau cu altii.

Intre timp, Vahap ajunge in Izmir, trimis de Abdulkadir. Acesta va cauza foarte multe probleme. Pana la urma, fostul partener de afaceri al lui Hakan isi respecta partea din intelegere. Da, el personal nu va mai face rau Yamanilor. Dar n-a spus nimeni despre acolitii lui. Bine, nu e si neaparat cazul lui Vahap, care se pare ca are alte planuri. El nu e genul care sa astepte ordine. Asa ca isi spune ca trebuie sa scape de unul singur de Hakan. Si, fara ca nimeni sa stie, incearca sa vada daca poate intra la conac, sa faca rele. Si reuseste, pana cand e prins de Gaffur. Dupa aceea, se potoleste.

bookzone.ro

Invitatia la cina

Intre timp, relatia Zuleyhei si a lui Hakan devine din ce in ce mai buna. El ii face super cadouri si are sa ii spuna ceva, asa ca o invita la un restaurant. Aici, pe langa faptul ca o cere in casatorie, isi doreste sa ii zica si adevarul. Desigur, ne referim aici la adevaratul sau nume. Caci pana in prezent, Zuleyha il stie doar drept Mehmet. Habar n-are ca el e, de fapt, Hakan. Insa, nu apuca sa ii spuna nimic, caci Vahat isi face aparitia, neinvitat de nimeni, desigur.

Acesta, cuprins de nervi, ajunge la restaurantul unde se afla ai nostri si isi scoate arma, cu un singur gan in cap. El vrea sa il elimine pe Hakan Gumusoglu. Insa, nu stim cum anume tinteste ca Zuleyha e, pana la urma, cea lovita. Ea pica efectiv, nestiind ce tocmai i s-a intamplat. Vahap fuge, insa Hakan banuieste ca el a fost. De acum, toate gandurile lui Hakan se indreapta in 2 directii: salvarea Zuleyhei, care a ajuns pana la urma la spital si pedepsirea persoanei vinovate.

Are el asa niste banuieli ca ar fi Vahap. Pana la urmatorul rezumat, va invitam si pe aceasta pagina de Facebook, dragilor. Aici mai vorbim despre serial, despre personaje, despre ce se mai intampla prin Cukurova. Noi inca suntem pe la inceputul sezonului 4, dar in Turcia, serialul cu Zuleyha se termina luna aceasta. Si nu va mai continua si un alt sezon, din pacate pentru noi, fanii productiei.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!