Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha? Fanii celebrei productii, ce a cucerit inimile a milioane si milioane de telespectatori romani se tot intreaba, de la o vreme cand va fi ultima data cand o vor vedea pe frumoasa Zuleyha pe micile ecrane. Sfarsitul e destul de aproape. Da, stim, parca mai ieri va scriam rezumatul primului episod, iar acum am ajuns sa vorbim de sfarsitul serialului… Va vom da mai multe detalii in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha
Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha

La momentul scrierii acestui articol, nu avem nicio data exacta. Adica, nu ne-a zis nimeni ”Ia fiti atenti, Ma Numesc Zuleyha se termina pe data de…”. Nu, nici vorba de asa ceva. Asdar, noi putem doar sa speculam cand va fi si cel din urma episod al indragitei productii turcesti.

In Turcia s-a filmat doar 63 de episoade pana acum. Unii spun ca acesta e si sfarsitul serialului, iar altii spun ca va continua in toamna cu sezonul 3. Lucrurile sunt tulburi inca si nu se stie daca li se va permite actorilor sa isi continue treaba…Asa ca, pana cand nu vedem poze clare cu ei intorsi pe platourile de filmare, nu va putem spune exact. Revenind insa, daca la ei sunt 63 de episoade, la noi o sa fie apropae dublu, ca numar. De unde pana unde? Pai, stiti ca la noi nu se mai difuzeaza episoadele in intregime. In loc de episoade de 3 ore, avem episoade de 2 ore. Astfel, natural, la noi vor fi mai multe episoade.

bookzone.ro

Luna in care se va termina?

Asadar…noi suntem la TV undeva pe la episodul 80. Din ce am mai calculat noi, acest episod 80 ar fi corespondentul episodului 50 din Turcia. Asadar, ar mai fi 13 episoade, lungite la noi, s-ar ajunge undeva pe la 26 de episoade. 80 cu 26 ar veni 106 episoade in total.

Asadar, ar fi undeva peste 20 de episoade ramanse de difuzat la noi. Avand in vedere ca sunt 5 episoade pe saptamana, ar veni inca o luna de Zuleyha. In concluzie, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha ar urma sa se termine in Romania undeva prin iulie, daca ale noastre calcule sunt corecte. Insa, ramane de vazut. Voi ati vrea sa se termine sau ati vrea sa continue cat mai mult serialul cu Hilal Altinbilek in rolul principal?

1 thought on “Cand se termina serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!