Ma Numesc Zuleyha doar joi si vineri, din pacate
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ma Numesc Zuleyha doar joi si vineri, din pacate. Asadar, serialul nostru turcesc preferat se vede de mai putine ori la TV. Nu e o veste prea placuta pentru cei ce stau cu sufletul la gura episod de episod. Povestea se va desfasura mai lent acum, daca vor fi mai putine episoade in fiecare saptamana la TV…

bookzone.ro

Ma Numesc Zuleyha doar joi si vineri, din pacate

Ma Numesc Zuleyha doar joi si vineri
Ma Numesc Zuleyha doar joi si vineri

De cand a inceput serialul turcesc Aripi Frante, Zuleyha a ramas cu mai putine episoade. Nu stim exact de ce a fost nevoie de aceasta schimbare…Nu va ganditi ca e vorba de audiente. Da, chiar daca la TV totul depinde de cata audienta face fiecare productie, Zuleyha o ducea bine. Facea si face cifre bune. In conditiile acestea, poate ca ne-am gandi nu doar ca trebuia sa ramana 5 zile pe saptaana, dar poate ar fi mers si un episod in weekend.

Dar nu, se pare ca planurile celor ce se ocupa de programe au ales cu totul si cu totul altceva. Si de vreo saptamana asa, deja s-a produs schimbarea si Zuleyha se vede doar pe la finalul saptamanii. Nu stim, dar pare ciudat. Noul serial, respectiv Aripi Frante, cu Muzaffer si Nefise e si el bun, trebuie sa recunoastem. Dar noi suntem deja atasati de Zuleyha si de aici si supararile noastre…

bookzone.ro

Se va termina definitiv

Faptul ca sezonul 4 din Zuleyha este ultimul poate ca a jucat un rol in aceasta schimbare, ne gandim…Practic, dupa ce se termina actualul sezon ce se difuzeaza in prezent si in Romania, gata. Nu mai incepe si sezonul 5 din Ma Numesc Zuleyha, pentru ca acesta nu mai exista. Serialul s-a terminat definitiv, din pacate. Chiar si asa, a durat destul de mult. Alte seriale turcesti nu prind nici sfarsitul sezonului 1. Asa ca 4 sezoane sunt destul de ok ca numar.

La noi in Romania nu stim exact cand se va termina. Daca avem acum 2 episoade in fiecare saptamana (si alea scurtate) probabil ca undeva spre sfarsitul lunii august se va termina Zuleyha si in Romania. Inca nu avem data exacta, dar de indata ce o sa o stim, o sa scriem un alt articol. Daca vreti sa discutati si mai multe lucruri despre serialul, haideti si pe pagina de Facebook despre Zuleyha.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!