Va ramane Zuleyha cu Yilmaz in serial?

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Va ramane Zuleyha cu Yilmaz? E o intrebare extrem de populara printre fanii serialului turcesc Ma Numesc Zuleyha. Ei se intreaba daca protagonista va intelege ca Yilmaz e pentru ea, nu Demir. Insa, stim ca sunt mai multe obstacole la mijloc…Nimic nu e usor in Adana, acolo unde stau preferatii nostri.

Va ramane Zuleyha cu Yilmaz?

E o dorinta generala a celor ce urmaresc productia. Ei vor ca Zuleyha sa se impace cu Yilmaz si sa isi traiasca povestea de iubire in liniste. Insa Demir cu siguranta nu o va lasa, spun unii. Si chiar si asa, Zuleyha ar trebui sa puna piciorul in prag si sa ii spuna: inima mea ii apartine lui Yilmaz, nu tie. Doar ca si ei ii place sa aiba atentia amandurora…

edenboutique.ro/

In acest timp, Yilmaz e cu Mujgan. Cchiar daca la inceput am crezut ca e inlocuitoarea perfecta pentru Zuleyha, acum nu mai suntem atat de siguri. Crizele ei de gelozie il fac pe sotul ei sa nu o mai iubeasca. E prea de tot, uneori. Asa ca, pana la urma, tot la Zuleyha ar fi bine sa ajunga dragostea lui Yilmaz.

edenboutique.ro/

Cand vom afla daca se vor impaca sau nu?

Intrebarile sunt multe. Raspunsurile se pare ca nu prea vor sa vina. Dupa estimarea numarului de episoade ale serialului cu Zuleyha, prea mult timp nu ar mai fi pentru ei. Trebuie sa aflam odata si odata deznodamantul. Vrem sa stim daca Zuleyha si Yilmaz vor forma, din nou, un cuplu. Noi personal, asa am vrea. Ni se pare ca se potrivesc mult mai bine. Demir…nu stim, poate sa ramana singur sau, de ce nu, o poate lua pe Mujgan de sotie. Acum ca am scris acest lucru, daca stam sa ne gandim mai bine…s-ar potrivi ei doi.

Dumneavoastra ce parere aveti? Ati vrea ca Zuleyha sa il ia pe Yilmaz si sa isi traiasca povestea departe de rautatile lui Demir? Sau, din contra, il considerati ideal pentru mama lui Adnan pe Demir?

2 thoughts on “Va ramane Zuleyha cu Yilmaz in serial?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!