Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in februarie!

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in februarie! Fanii din Romania cu siguranta ca vor fi fericiti sa afle faptul ca personajele lor preferate se vor intoarce pe micile ecrane. Unul dintre cele mai iubite seriale din Turcia, care a facut furori si la noi, revine in luna februarie. Insa, pe ce data si de la ce ora? Ce se intampla in noul sezon? Raspunsurile la aceste intrebari le vom putea afla din articolul de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 incepe in februarie

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3
Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3

Serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha este unul tare iubit de publicul din Romania. Ne-a tinut cu sufletul la gura inca de la primul episod, cand doi tineri indragostiti, pe numele lor Zuleyha si Yilmaz, paseau timizi in Adana. Habar nu aveau ei ceea ce avea sa ii astepte aici. Probabil ca mult dintre voi stiti ca Demir, fiul lui Hunkar, s-a indragostit de tanara. Zuleyha, personajul jucat de actrita Hilal Altinbilek insa l-a vrut pe Yilmaz. Dar apoi, s-a rasturnat totul, iar femeia a ajuns sotia celui pe care spunea ca nu il vrea.

edenboutique.ro/

La noi in Romania s-au difuzat primele 2 sezoane, care au adus super audiente. Dupa aceea, a urmat o pauza destul de mare. Deja in Turcia, peripetiile sunt mult in fata. La ei sezonul 3, care urmeaza sa inceapa la noi in curand, s-a terminat de mult timp. La noi insa, pe data de 2 februarie va incepe, de la ora 20, tot pe Kanal D. Atunci vom reveni si noi in Adana sa vedem ce s-a mai schimbat de cand am fost ultima data. Din pacate, multe lucruri se vor schimba si pe parcursul noului sezon.

edenboutique.ro/

Plecari multe si personaje noi

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 3 va fi de-a dreptul incendiar. Va sparge bariere si isi va depasi limitele cu fiecare episod care se va vedea si pe micile noastre ecrane. Tensiunea va fi la cote maxime, iar personajele noastre dragi vor avea de luat decii dure. Trebuie sa stiti ca ne vom lua adio de la cativa favoriti. Nu va vom spune despre cine este vorba, pentru ca am strica tot farmecul. Tot ce va putem dezvalui e ca personajele ce vor disparea in sezonul 3 din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha au fost prezente inca din primul episod. Ne aducem aminte cand am scris un articol despre ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha. Pe atunci nu stiam ca va continua cu alte sezoane si ne gandeam cam cum s-ar termina. Habar n-aveam in ce directii o va lua povestea.

Tocmai de aceea si despartirea va fi una destul de grea. Pe langa aceste despartiri care cu siguranta ca vor uimi pe toata lumea, vom avea parte si de personaje noi. Acestea vor reusi sa faca valuri si sa distruga orice urma de liniste pe care o vor mai avea cei ce vor ramane. Demir va fi controlat de o femeie, alta decat Zuleyha. iar aceasta il va face pe al nostru sa o creada pe propria mama drept un dusman, in loc sa isi dea seama ca e poate singura aliata pe care o are. Adevarul va iesi la suprafata, iar noi vom fi acolo, sa il vedem, din 2 februarie. Va bucurati ca in sfarsit o sa inceapa si la noi sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!